12 Οκτ 2009

ΑΕΚ: Μοναδική λύση ο Μελισσανίδης

Εντός της εβδομάδας ο Νίκος Νοτιάς αναμένεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ και στη συνέχεια θα ψάξει τον επενδυτή που θα αναλάβει τις τύχες της «Ένωσης». Αυτή τη στιγμή ο μεγαλομέτοχος των «κιτρινόμαυρων» θεωρεί ότι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις και όραμα στην ομάδα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος δεν έχει αλλάξει στάση, παραμένει προβληματισμένος και αρνητικός στο παραπάνω ενδεχόμενο.

Το τελευταίο διάστημα οι συνεργάτες του κ. Νοτιά συζητούν με τους κ.κ. Παππά, Γκούμα και Χατζηϊωάννου την παραχώρηση των μετοχών τους, ώστε να περάσουν στα χέρια του πρώτου και γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος της ΠΑΕ.

Όλα, όμως, δείχνουν ότι ο κ. Νοτιάς θα εξασφαλίσει ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 51%, αφού οι υπόλοιποι μέτοχοι (σ.σ.: Παππάς, Γκούμας και Χατζηϊωάννου) θα εκχωρήσουν τις μετοχές τους. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ θέλει να είναι σίγουρος για την… αυτοδυναμία του, προτού έρθει στην Ελλάδα και συζητήσει με διάφορους παράγοντες (πρώτον και καλύτερο τον Μελισσανίδη) το μέλλον της «Ένωσης».

«Μακάρι να το σηκώσετε»!

Τις ευχές των ανθρώπων της ΑΕΚ μετέφερε ο Βασίλης Δημητριάδης στον Κρίστιαν Νέμεθ, αφού η Ουγγαρία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων και θα αντιμετωπίσει αύριο την Γκάνα. «Έκανες φοβερό παιχνίδι και με την Ιταλία. Έχεις τα συγχαρητήρια όλης της ομάδας», είπε ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης» στον 20χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει καταπληκτική απόδοση στο ματς με τους Ιταλούς (σ.σ.: πέτυχε δύο γκολ, κέρδισε ένα πέναλτι και μία αποβολή). «Μακάρι να το σηκώσετε», ήταν η ευχή του «Μπίλι» στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

«Πρέπει πρώτα να μιλήσω με την ΑΕΚ»

Συγκεντρωμένος μόνο στα παιχνίδια της Αλγερίας, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής, και όχι στη διαμάχη του με την ΑΕΚ δήλωσε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, μιλώντας στην εφημερίδας της χώρας του «Competition».

«Δεν με επηρεάζει η διαμάχη μου με την ΑΕΚ», ήταν η απάντηση του Αλγερινού επιθετικού σε σχετική ερώτηση και πρόσθεσε: «Βρίσκομαι στην Αλγερία και έχω διαγράψει από το μυαλό μου το πρόβλημα αυτό. Συγκεντρώνομαι στο παιχνίδι με τη Ρουάντα και δεν με απασχολεί τίποτα άλλο. Είμαι στη χώρα μου κι εδώ έχω γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν. Εδώ μπορώ να χαμογελώ».

Ο προπονητής της Αλγερίας, Ραμπάχ Σαντάν, δήλωσε ότι υπολογίζει τον 25χρονο στράικερ και για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Αίγυπτο και ο «τρομοκράτης» σχολίασε επ’ αυτού: «Είναι πολύ όμορφο να γνωρίζεις ότι ο προπονητής σου σε εμπιστεύεται και σου δίνει χρόνο να λύσεις το πρόβλημά σου. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και θα κάνω τα πάντα για να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη».

Να σημειωθεί ότι η Αλγερία που βρίσκεται στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου της ζώνης της Αφρικής προκρίνεται στα τελικά του Μουντιάλ ακόμη και αν χάσει με τρία γκολ διαφορά από την Αίγυπτο, η οποία είναι δεύτερη με 10 βαθμούς (σ.σ.: τρεις λιγότερους από την Αλγερία).

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του, ο Τζεμπούρ ανέφερε: «Τώρα, όσον αφορά το μέλλον μου, θα πρέπει πρώτα να συναντηθώ με τη διοίκηση της ΑΕΚ, να βρω μία φιλική λύση και να συμφωνήσω μαζί τους. Προς το παρόν προπονούμαι με τη Σέλτικ, θα δούμε μετά για τα υπόλοιπα».

Από την πλευρά του, ο άνθρωπος που μεσολάβησε ο Αλγερινός να προπονείται με τη Σέλτικ, Φαρίντ Αγιάντ, δήλωσε στη «SportDay»: «Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Ο Ραφίκ είναι επικεντρωμένος στο παιχνίδι της εθνικής. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει στη Γλασκώβη μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρουάντα, θα έχουμε χρόνο να το δούμε από αύριο (σ.σ.: σήμερα)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES