12 Οκτ 2009

ΑΕΚ: Φιλική νίκη επί της ομάδας Νέων με 5-0

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/thumb/2/26/AEK_logo.svg/375px-AEK_logo.svg.png Φιλική νίκη επί της αντίστοιχης ομάδας των Νέων, πέτυχε σήμερα το πρωί η ΑΕΚ, με σκορ 5-0. Τα γκολ πέτυχαν οι: Χέρσι (2), Μαντούκα, Μπλάνκο και Σκόκο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, ενώ στα ευχάριστα της ημέρας ήταν η επιστροφή των Καφέ και Ενσαλίβα σε συνθήκες αγώνα, ύστερα από καιρό. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο με σύστημα 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας με την πρώτη ομάδα τους Σάχα, Καράμπελα, Λεονάρντο, Μανωλά, Αραούχο, Χέρσι, Μαντούκα, Σκόκο, Άρτσε, Καφέ, Μπλάνκο και δίνοντας στους Νέους τους Γιαχάγια, Γκέντσογλου, Ενσαλίβα και Ιορντάκε.
Στο δεύτερο ημίχρονο δοκίμασε κάποιες αλλαγές, φέρνοντας στην πρώτη ομάδα τους Ενσαλίβα (στην θέση του Καφε), Γκέντσογλου (αντί του Μαντούκα) και Ιορντάκε (αντί του Σκόκο) και αλλάζοντας παράλληλα και το σύστημα της ομάδας σε 4-3-3.

Το παιχνίδι διήρκεσε 90 λεπτά και δεν χρειάστηκε να το διακόψει πολλές φορές ο 63χρονος τεχνικός αφήνοντας έτσι το παιχνίδι να εξελιχθεί. . Μοναδική φορά που σταμάτησε το ματς, ήταν σε μία κάθετη πάσα που έκανε ο νεαρός, Γιάννης Μαυροβασίλης, η οποία συνοδεύτηκε με επιτυχία και ανάγκασε τον προπονητή της ΑΕΚ να κάνει παρατήρηση στον Ενσαλίβα για το πώς θα έπρεπε να μαρκάρει .

Στον αγώνα, εκτός των διεθνών, δεν αγωνίστηκαν οι Χουανφράν, Γεωργέας, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα και τρέξιμο για προληπτικούς λόγους, ο Ζεράλντο που προπονήθηκε στο γυμναστήριο, αλλά και ο Αλεξόπουλος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι συνθέσεις:

Η πρώτη ομάδα παρατάχθηκε με τους εξής παίκτες: Σάχα, Καράμπελας, Λεονάρντο, Μανωλάς, Αραούχο, Χέρσι, Μαντούκα (46' Γκέντσογλου), Σκόκο (46' Ιορντάκε), Άρτσε, Καφές (46' Ενσαλίβα), Μπλάνκο.
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν επίσης οι Αραμπατζής και Μοσχονάς.
Με τους Νέους (U-21) έπαιξαν οι: Τσουκαλάς, Ζιάμπαρης, Αμαραντίδης, Γιαχάγια, Γκέντσογλου, Ρίκκα, Ενσαλίβα, Τσαμουρλίδης,. Ιορντάκε, Λαγός, Αμπντουραχμάνι.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Λούκατς, Αχείμαστος, Δωριάδης, Μαυροβασίλης, Πούρνος, Σταματέας, Πλάντζος, Νικόλτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES