12 Οκτ 2009

Τη μεταγραφική λίστα του Ιανουαρίου ετοιμάζει ο Ζίκο

Παρότι ο Ιανουάριος είναι ακόμα μακριά, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού συγκεντρώνουν ήδη τα ονόματα όσων θα βρεθούν στο «ερυθρόλευκο» μεταγραφικό στόχαστρο.
Σε αυτό, θα βρεθεί εκ νέου ο Φάνης Γκέκας, που άρεσε πολύ στον Ζίκο στο παιχνίδι με τους Λετονούς, ενώ αρκετές θα είναι και οι εισηγήσεις του Μπαρμπαλιά που παρακολουθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων. Στο μεταξύ, με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν Ντιόγκο και Ζεβλάκοφ το πρωί της Δευτέρας.
Το βράδυ του Σαββάτου, ο Ζίκο βρέθηκε στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου και παρακολούθησε την Εθνική μας να κερδίζει με 5-2 την Λετονία. Τα τέσσερα γκολ του Φάνη Γκέκα κέντρισαν το ενδιαφέρον του Βραζιλιάνου τεχνικού που ρώτησε να μάθει περισσότερα για τον έλληνα διεθνή.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το όνομα του Γκέκα εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Και στο παρελθόν έχει  εκδηλωθεί ενδιαφέρον αλλά ποτέ δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Μετά λοιπόν, τα κολακευτικά λόγια του Ζίκο αλλά και την επιθυμία του για απόκτηση επιθετικού, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί το όνομά του άσου της Λεβερκούζεν στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Εκεί που μπορεί να βρεθεί και ο επιθετικός του Εργοτέλη, Μάρις Βερπακόφσκις που σημείωσε και τα δύο τέρματα της Λετονίας επί της Εθνικής μας και άρεσε επίσης στον Ζίκο.
Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στο μπλοκάκι του Μπαρμπαλιά που παρακολουθεί στην Αίγυπτο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, βρίσκονται τέσσερα βραζιλιανάκια, οι Αλεξ Τεϊξέιρα, Αλαν Κάρντετς (Βάσκο ντα Γκάμα), Μαϊκόν (Φλουμινένσε) και Μποκίτα (Κορίνθιανς), που έχουν αφήσει θετικότατες εντυπώσεις στον σκάουτερ των πειραιωτών.
Συνέχισαν το ατομικό Ντιόγκο και Ζεβλάκοφ

Στα... βάσανα επέστρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το ρεπό της Κυριακής. Η μίνι προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίστηκε τη Δευτέρα το πρωί, με τους Ντιόγκο και Ζεβλάκοφ να γυμνάζονται ατομικά.

Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε πρόγραμμα, που περιελάμβανε θεραπεία στην πισίνα, ενώ ο Πολωνός ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο. Ο Ντάρμπισαϊρ τέλος, συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης στους προσαγωγούς-κοιλιακούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES