21 Σεπ 2009

Ρόβας: «Θα ‘χτυπήσει’ τριάδα ο Άρης»

Την άποψη ότι ο Άρης είναι ικανός να καταταγεί στις τρεις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Βασίλης Ρόβας. Ο μέσος των «κιτρινόμαυρων» μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, που η ομάδα του γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1, υποστήριξε ότι: «Δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι. Μας άξιζε η ισοπαλία».

«Παίξαμε πολύ καλά. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Βέβαια, όταν χάνεις τρεις κλασικές ευκαιρίες δεν μπορείς να ζητάς και πολλά παραπάνω. Παρ’ όλα αυτά, δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι και μας άξιζε η ισοπαλία», τόνισε αρχικά ο παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στους «πράσινους» στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League και πρόσθεσε:

«Είχαμε διαβάσει πολύ καλά τον Παναθηναϊκό και ξέραμε ότι αν καταφέρουμε να του πάρουμε το χώρο του κέντρου, τότε θα του δημιουργούσαμε πολλά προβλήματα από την επίθεση. Όπως και έγινε, καθώς καταφέραμε και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του Άρη τη φετινή σεζόν, λέγοντας: «Ο Άρης έχει δέσει σαν ομάδα. Έχει ποιότητα και οι έξι Έλληνες παίκτες που βρισκόμαστε στον σύλλογο μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ο Άρης θα πρωταγωνιστήσει μέχρι το τέλος της Super League. Αυτή η ομάδα είναι ικανή να ‘’χτυπήσει’’ ακόμα και την τριάδα», είπε και καταλήγοντας εξήγησε τον λόγο που η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να βρεθεί στις τρεις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Πέραν του ότι έχουμε ποιότητα σαν ομάδα, έχουμε και βάθος στον πάγκο. Οποιοσδήποτε παίκτης έρθει από τον πάγκο είναι ικανός να βοηθήσει. Απόδειξη σε αυτό που λέω είναι και το ματς με τον Παναθηναϊκό».

 www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES