21 Σεπ 2009

Βωβός: «Γήπεδο και εμπορικό πάνε μαζί»

Ο Μπάμπης Βωβός, με ανακοίνωσή του, ξεκαθαρίζει ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το εμπορικό κέντρο και ξεκαθαρίζει ότι: «Η εκτιμηθείσα δε αποζημίωση της Εταιρίας από επίσημα, κρατικά όργανα, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος του εκτελεσθέντος έργου, είχε προσδιορισθεί στο ποσό των 280 εκατομμυρίων ευρώ».

Η ανακοίνωση

Η Διοίκηση της εταιρίας «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε.» σχετικά με τις εκτιμήσεις σε μερίδα των ΜΜΕ αναφορικά με το έργο της Διπλής Ανάπλασης, διευκρινίζει τα ακόλουθα:

«Το έργο της Διπλής Ανάπλασης μπορεί να συντελεσθεί μόνο όπως το ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία 257 βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων, με τις διατάξεις των άρθρων 11 και 12 του ν.3481/2006. H τύχη του γηπέδου του ΠΑΟ και του Εμπορικού Κέντρου στο Βοτανικό είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Έτσι άλλωστε χορηγήθηκε και η οικοδομική άδεια του γηπέδου του Παναθηναϊκού συνδεδεμένη με την κατασκευή του Εμπορικού Κέντρου.
Η εκτιμηθείσα δε αποζημίωση της Εταιρίας από επίσημα, κρατικά όργανα, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος του εκτελεσθέντος έργου, είχε προσδιορισθεί στο ποσό των ευρώ 280 εκατομμυρίων».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES