21 Σεπ 2009

«Μύλος» με Φερναντίνιο!


Αρχίζει να θυμίζει κάτι από την… περίπτωση του Ντιόγο, όταν ο Ολυμπιακός προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγάλει άκρη με την Πορτουγκέζα για δύο-τρεις μήνες! Μόνο που στην προκειμένη εμπλέκονται πολλές πλευρές και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το θέμα. Ο Φερναντίνιο αποτελεί την επόμενη «ανακάλυψη» των Πειραιωτών από τη Βραζιλία, αλλά κανείς (πάλι) δεν ξέρει με ασφάλεια αν η υπόθεση κλείσει θετικά ή όχι τον Ιανουάριο.

Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ ανήκει στην Μπαρουέρι, η οποία σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα έχει δώσει τα «χέρια» με τους «ερυθρόλευκους» στα 4εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης, σύμφωνα πάντα με τους Βραζιλιάνους, δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική και σκέφτεται να συνεχίσει στην πατρίδα του. Εκεί κάπου «μπλέκεται» και μια εταιρεία μάνατζερ, που θέλει με τη σειρά της να αποσπάσει το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη (60-70%) και να κινεί εκείνη τα νήματα…

Δύο σημερινά δημοσιεύματα, όμως, ήρθαν να μπλέξουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Από τη μία η ιστοσελίδα «abril.com.br» αναφέρει ότι το γραφείο μάνατζερ απέκτησε τελικά το 70% των δικαιωμάτων του Φερναντίνιο και ψάχνει ομάδα να τον παραχωρήσει, ενώ η «esporte.uol.com.br» δεν θεωρεί τίποτα τετελεσμένο. Αντίθετα, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τους μάνατζερ και πως οι ιθύνοντες την Μπαρουέρι περιμένουν σήμερα την τελική πρόταση του Ολυμπιακού, αφού προτιμούν να τον πουλήσουν εξ ολοκλήρου!

Εφόσον τελικά η εταιρεία μάνατζερ προλάβει τους Πειραιώτες και «κλείσει» τον παίκτη, πρώτο λόγο για την απόκτησή του θα έχουν οι Κορίνθιανς και Φιγκεϊρένσε!


www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES