21 Σεπ 2009

Δ' ΕΘΝΙΚΗ 5ος ομιλος


΅     ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Προοδευτική Περάματος-Θεσπρωτός


0-1


Αναγέννηση ¶ρτας-Ελαιόφυτο


1-0


Βολίς-Αστήρ Ρόκας


1-2


Ναυπακτιακός Αστέρας-Λευκίμη


5-0


Πρέβεζα-Τηλυκράτης Λευκάδας


1-1


Σκουφάς Κομποτίου-Απόλλων Ευπαλίου


2-0-


Μεσολόγγι-Αραχθος Παχυκαλάμου


3-1


Οδυσσέας ΕΑΣ-Απόλλων Πάργας


0-0


Σούλι Παραμυθιάς-Ανατολή


4-1


 
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
 
Απόλλων Πάργας-Αναγέννηση ¶ρτας


-


Αραχθος Παχυκαλάμου-Σκουφάς Κομποτίου


-


Ελαιόφυτο-Ναυπακτιακός Αστέρας


-


Τηλυκράτης Λευκάδας-Προοδευτική Περάματος


-


Ανατολή-Οδυσσέας ΕΑΣ


-


Απόλλων Ευπαλίου-Βολίς


-


Αστήρ Ρόκας-Πρέβεζα


-


Λευκίμη-Θεσπρωτός


-


Σούλι Παραμυθιάς-Μεσολόγγι


-


Έκπληξη στην Κέρκυρα Αποτέλεσμα

που μάλλον εξέπληξε σημειώθηκε στην Κέρκυρα, όπου η Βολίδα Γαρούνας ηττήθηκε με 2-1 από τον Αστέρα Ρόκκα. Το α’ ημίχρονο έκλεισε με τους νησιώτες να προηγούνται με 1-0 χάρις σε τέρμα του Πετρογιάννη στο 43’, ωστόσο το β’ μέρος ήταν διαφορετικό. Τα δύο γκολ του Χριστογιάννη στο 61’ και στο 76’ άλλαξαν τα δεδομένα και έδωσαν τη μεγάλη νίκη στο νεοφώτιστο Αστέρα Ρόκκα. Να τονιστεί ότι ο Πάγκαλης είχε δοκάρι στο 66’. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιρώνης (Αιτωλοακαρνανίας)
ΒΟΛΙΔΑ: Ζάχος, Σκολαρίκης Κ., Αρμένης (39’ Γκόρος), Κονισπολιάτης, Μεσημέρης, Σκολαρίκης Γ., Γκερέκος (79’ Πάγκαλης), Πετρόγιαννης, Σπίνουλας Σ. (55’ Λάσκαρης), Στρατηγός, Μαθιουδάκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ντεκούλης, Νταλάκας (82’ Σιντόρης), Ζώης, Κακκαβάς, Παπαρούνης, Καντελάς, Βρακάς, Νικοπολίδης (89’ Παπακώστας), Βερλέκης (64’ Λάππας), Χριστογιάννης, Μακρής.



Ναύπακτος… πέντε αστέρων Αποδίδοντας 


σε μερικές στιγμές όμορφο θέαμα, το οποίο συνδύασε με ουσία, η Ναύπακτος πήρε σπουδαία νίκη (5-0) με αντίπαλο την ΑΕ Λευκίμμης και έκανε θετικό ξεκίνημα. Μόλις στο 10’ ο Παναγιωτόπουλος άνοιξε το σκορ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ξευγένης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 18’ ο Παντελίδης ολοκλήρωσε ένα εκπληκτικό δεκάλεπτο για την ομάδα του, βάζοντας τέλος στο ενδιαφέρον του αγώνα. Στο β’ ημίχρονο, και συγκεκριμένα στο 62’, ο Καραγιάννης πέτυχε το τέταρτο γκολ για τη Ναύπακτο, ενώ στο 85’ ο Ζέρβας σφράγισε το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι στο 50’ ο Παναγιωτόπουλος είχε σου στο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ. Διαιτητής του ματς ήταν ο Μυριούνης (ΣΔ Ηπείρου).
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Αλυσανδράτος, Καραγιάννης, Τερόλι, Κουτελιέρης, Δενδρινός (46’ Ουζουνίδης), Παντελίδης, Κυρίτσης, Ξευγένης (55’ Ψυχογιός), Παναγιωτόπουλος, Στάμος (46’ Ζέρβας), Σταυρόπουλος.
ΛΕΥΚΙΜΜΗ: Σμοϊλης, Λιτούρτης, Καλογερόπουλος, Βασιλάκης, Ε. Βλάσσης, Φ. Κουρής, Καντάς, Κοκκινίδης, Γ. Κουρής (46’ Νικολόπουλος), Δ. Βλάσσης, Σάντας (46’ Γαστεράτος).


www.periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES