21 Σεπ 2009

Με Ζαϊρί και …Ζίκο

Ευχάριστα νέα μετά από πολύ… καιρό στο μέτωπο των τραυματιών στον Ολυμπιακό, με τον Ζαουάντ Ζαϊρί να προπονείται την Δευτέρα σε φουλ ρυθμούς και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τον αγώνα με την ΑΕΚ, την Τετάρτη (23/9). Εκτός πλάνων παρέμεινε ο Ντιντιέ Ντομί, αν και θεωρούνταν εξαρχής δύσκολο να συμβεί το αντίθετο.

Στον πάγκο των Πειραιωτών, εκτός απροόπτου, θα καθίσει για πρώτη φορά ο Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα έχει πιθανότατα στο πλευρό του, το δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδη που κατεύθυνε τεχνικά την ομάδα, έπειτα από την απομάκρυνση του Τιμούρ Κετσπάγια, στα παιχνίδια με Άλκμααρ και ΠΑΟΚ, τα οποία ήταν και τα δύο νικηφόρα.

Στα της προπόνησης, οΣοϊλέδης ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος για τον αγώνα με την «Ένωση». Όσον αφορά τους Γκαλέτι και Ντάρμπισαϊρ φαίνεται πως έχουν αρκετό δρόμο να διανύσουν ακόμα πριν να τεθούν στη διάθεση του Ζίκο. Την Δευτέρα πάντως περιορίστηκαν σε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Ζαϊρί. Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Τρίτη (22/9) στις 19:00 ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES