22 Σεπ 2009

ο δράμα του Μάρκος Αντόνιο

Δύσκολες ώρες περνά ο Μάρκος Αντόνιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν δανεικός στον ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς διαγνώστηκε πως έχει καρκίνο στο φάρυγγα.

«Αρχικά είχα ενοχλήσεις στο πόδι και εν συνεχεία στο λαιμό. Οι γιατροί στην Ελλάδα μού είχαν πει πως ήταν μία μικρή μόλυνση. Όμως πέρασαν δύο μήνες και οι πόνοι συνεχίζονταν. Ο προπονητής μού είπε να εξεταστώ στο Οπόρτο και εκεί η σύζυγός μου, που είναι από την Πορτογαλία, με έστειλε στον οδοντίατρό της κι αυτός μου είπε να πάω αμέσως σε έναν ειδικό για εξετάσεις. Κρίθηκε ότι είναι αναγκαίο να υποβληθώ αμέσως σε επέμβαση για καρκίνο στον φάρυγγα», εξηγεί ο 26χρονος ποδοσφαιριστής στην «L’Equipe».

Μετά το πέρας του δανεισμού του στον ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει στην Οσέρ, η οποία-όπως ο ίδιος καταγγέλλει-τον αγνοεί και δεν του καταβάλλει το μισθό που προβλέπεται από το συμβόλαιό του (52.000 ευρώ το μήνα), ενώ δεν του έχει ανανεώσει την άδεια εργασίας (έχει λήξει από τις 11 Ιουλίου), με αποτέλεσμα να ακολουθεί θεραπεία στην Πορτογαλία. Ο Μάρκος Αντόνιο είναι αποφασισμένος αν δεν συμμορφωθεί η Οσέρ να προσφύγει στα διεθνή δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES