22 Σεπ 2009

Τεν Κάτε: «Έτσι και με την ΑΕΚ»

Ανάλογη συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες του ο Τεν Κάτε, ο οποίος τους έδωσε και χθες συγχαρητήρια, όπως έκανε και μετά τον αγώνα: «Παίξατε ο ένας για τον άλλον, όλοι μαζί και όλοι για την ομάδα. Έτσι σας θέλω. Αν παίξετε έτσι και με την ΑΕΚ, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα κερδίσουμε». Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και θέλει να παίξει με την ΑΕΚ. Το απόγευμα το Δ.Σ της ΠΑΕ.

«Αν παίξουμε έτσι δεν φοβόμαστε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση κόντρα στον Άρη έμεινε ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός, που μοίρασε συγχαρητήρια μετά το τέλος του αγώνα με τους κίτρινους, επανέλαβε και χθες πριν την προπόνηση στους παίκτες του, ότι με ανάλογες εμφανίσεις όλα θα πάνε καλά. «Συγχαρητήρια για τη νίκη, την εμφάνιση και το πάθος που δείξατε κόντρα στον Άρη, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δείξατε πάθος και μεγάλη μαχητικότητα. Παίξατε ο ένας για τον άλλον, όλοι μαζί και όλοι για την ομάδα. Έτσι σας θέλω. Αν παίξετε έτσι με την ΑΕΚ, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα κερδίσουμε. Πάμε για τη νίκη με την ΑΕΚ. Θέλω να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες και δεν τις μετατρέπουμε σε γκολ. Και με τον Άρη έγινε αυτό και σε άλλα παιχνίδια».

Τεν Κάτε: «ΠΑΟ…κάτι σαν τον Άγιαξ»

Με αφορμή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι την περασμένη εβδομάδα, το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Ολλανδίας NOS, έκανε ένα αφιέρωμα στον Τεν Κάτε, ο οποίος μιλώντας στους συμπατριώτες του παρομοίασε το «τριφύλλι» με τον Άγιαξ.

«Όπως τόσα χρόνια παλεύει ο Αγιαξ να βρει τον εαυτό του, έτσι κάνει κι ο Παναθηναϊκός. Με κάποιους ανθρώπους της ομάδας προσπαθούμε σκληρά να αλλάξουμε τη νοοτροπία της ομάδας. Το ίδιο κάναμε στην Μπαρτσελόνα με τον Λαπόρτα και τον Φρανκ, ωστόσο ξέρουμε πως κάθε φορά σε κάθε καινούργιο πρέπει να κάνεις εκκαθάριση της παλιάς νοοτροπίας κι ό,τι την εκφράζει. Όταν αυτό συμβαίνει σε μεγάλες ομάδες, αναμενόμενο είναι να προκαλέσει τριγμούς και γκρίνιες. Ούτε εδώ είμαστε εξαίρεση. Αυτό που θέλουμε, αυτό που προσπαθούμε, είναι να αλλάξουμε τη νοοτροπία των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα εξαρτάται και υπολογίζεται μόνο από τις νίκες. Δεν μετράει τίποτα άλλο. Δεν έχει σημασία πώς το κάνεις, αρκεί να το κάνεις. Ο Παναθηναϊκός είναι ό,τι ο Αγιαξ στην Ολλανδία και η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα ήταν μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα στην Ολλανδία σε σταθερή βάση, όχι πρόσκαιρα».

Η ώρα του Γιούρκα;

Στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε ο Γιούρκας Σειταρίδης και σήμερα αναμένεται να παίξει στο φιλικό με το Αιγάλεω, που θα αρχίσει στις 11 το πρωί στην Παιανία, κεκλεισμένων των θυρών. Ο παίκτης εμφανίζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος και πιστεύει ότι ήρθε η στιγμή να αρχίσει να αγωνίζεται, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξει και κόντρα στην ΑΕΚ. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά ίσως η σημερινή του εμφάνιση στο φιλικό να αποτελέσει κριτήριο. Υπενθυμίζεται, ότι οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα μπακ μετά τον ταυτόχρονο τραυματισμό των Σπυρόπουλου, Δάρλα και Μαρίνου.

Σήμερα το Δ.Σ. της ΠΑΕ

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα (17.00) οι διοικούντες το «τριφύλλι», όπου θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός της τρέχουσας περιόδου, τον οποίο θα κληθούν να εγκρίνουν τα μέλη του Δ.Σ. Ερωτηματικό αποτελεί η στάση που θα κρατήσουν οι Νικόλας Πατέρας και Παύλος Γιαννακόπουλος, οι οποίοι ήρθαν σε αντιπαράθεση μετά το ματς με τη Γαλατά. Εξάλλου, ενδιαφέρον έχει και η στάση των μελών του Δ.Σ. που εκπροσωπούν τους άλλους βασικούς μετόχους, Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES