22 Σεπ 2009

Συνεδρίαση με ενδιαφέρον

Στο ίδιο τραπέζι θα κάτσουν για πρώτη φορά ο Νικόλας Πατέρας με τον Παύλο Γιαννακόπουλο μετά τις "αιχμηρές" δηλώσεις του τελευταίου με αφορμή την εντός έδρας των "πράσινων" από την Γαλατασαράι στο πλαίσιο του Europa League. Το απόγευμα της Τρίτης (22/9, 17:00GR) έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με βασικό θέμα συζήτησης τον προϋπολογισμό της τρέχουσας περιόδου και σίγουρα η συνάντηση των δύο ανδρών αναμένεται να κλέψει το ενδιαφέρον.




Μπορεί, βάσει της ατζέντας της συνεδρίασης, το κυρίαρχο θέμα να είναι η ανάλυση του προϋπολογισμού, όπου αναμένεται να υπάρχει ένα μικρό παθητικό στο τέλος της περιόδου, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και μη προγραμματισμένα θέματα τα οποία θα συζητηθούν.
Οι περισσότεροι πάντως θα περιμένουν να δουν αν οι δύο άνδρες θα συζητήσουν το μεταξύ τους θέμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ή θα δώσουν ένα... σιωπηρό τέλος, όπως έγινε και την Κυριακή (20/9) στο ΟΑΚΑ όπου και οι δύο αρνήθηκαν να δώσουν συνέχεια, παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Στην συνεδρίαση εκτός από τους Πατέρα και Παύλο Γιαννόπουλο θα δώσουν το παρών ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, καθώς και οι εκπρόσωποι των Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλου, που δεν αποτελούν μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES