22 Σεπ 2009

Πιάνει δουλειά ο Ζίκο

Την ομάδα του Ολυμπιακού θα αναλάβει από σήμερα ο Ζίκο. Ο νέος προπονητής των Πειραιωτών πήγε χθες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και απλώς παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας. Μετά το τέλος του χθεσινού προγράμματος τα είπε με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και τον Ανδρέα Νινιάδη.

Μέχρι χθες το βράδυ ο Βραζιλιάνος περίμενε ένα έγγραφο από τη ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, προκειμένου να μπορέσει να καθίσει αύριο (21:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) στον «ερυθρόλευκο» πάγκο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το παραπάνω χαρτί αναμένεται να φτάσει σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και ο 56χρονος τεχνικός θα δώσει τις πρώτες του εντολές εντός αγωνιστικού χώρου στο ματς με την «Ένωση». «Δεξί χέρι» του Ζίκο στον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» θα είναι ο Μπάντοβιτς και όχι ο αδερφός του, Εντού Κοΐμπρα, ο οποίος θα έρθει στην Ελλάδα την Πέμπτη.

Με μία αλλαγή στο ΟΑΚΑ, σήμερα του Ντομί

Σήμερα θα φανεί αν ο Ντιντιέ Ντομί θα δώσει το «παρών» στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αφού χθες ακολούθησε μέρος του προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με μία αλλαγή στην σύνθεσή του, αφού ο Ζαϊρί θα παίξει ως δεξί χαφ και ο Τοροσίδης θα μετακομίσει στον άξονα αντί του Στολτίδη.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας αποτελείται από τους Νικοπολίδη, Πάρντο, Γκαλίτσιο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντο, Τοροσίδη, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλο, Κ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδη, Οσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλο, Ζαϊρί, Ντιόγο και Μήτρογλου, ενώ αν τα καταφέρει θα είναι και ο Ντομί.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, ο Γκαλέτι αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων (σ.σ.: δεν θα παίξει μέχρι και στοματς με τον Λεβαδειακό). Από την πλευρά του, ο Μαρέσκα ενδέχεται να προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι στην Λιβαδειά (στις 3 Οκτωβρίου). Τέλος, ο Ντάρμπισαϊρ θα μεταβεί για δύο ημέρες στο Βέλγιο και θα πάει σε κέντρο φυσιοθεραπείας, προκειμένου να πάρει μία ακόμα γνώμη για την κατάστασή του.

Κεφάτος ο Κόκκαλης

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε χθες ο Σωκράτης Κόκκαλης και έμεινε περίπου δύο ώρες. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας στην Τούμπα και τον χαρακτήρα που επέδειξε σε ένα τέτοιο ματς, κάτι που θέλει να βλέπει σε όλους τους αγώνες.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχει μείνει ευχαριστημένος από τη δουλειά του Μπάντοβιτς και του Νινιάδη. Μάλιστα, ο κ. Κόκκαλης σκέφτεται να αφήσει τον πρώτο στο τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» και μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

* Δεν είναι διατεθειμένοι αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό να ασχοληθούν με το θέμα της διαιτησίας, ύστερα από το πέναλτι που δεν δόθηκε προχθές σε βάρος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. «Δεν έχουμε να πούμε κάτι. Παρακολουθούμε όπως όλοι και, αν κρίνουμε ότι πρέπει, θα τοποθετηθούμε. Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και ό,τι βλέπουν όλοι βλέπουμε κι εμείς», ειπώθηκε από τη διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES