22 Σεπ 2009

Πως αλλάζουν όλα

Δύο νίκες και ήρθανε τα πάνω κάτω. Εκεί που όλα έδειχναν μαύρα, ξαφνικά οι φίλοι του Ολυμπιακού είδαν το μέλλον με αισιοδοξία. Σίγουρα τα πολύ καλά αποτελέσματα με την Αλκμααρ και τον ΠΑΟΚ μετρούν, αλλά εγώ, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους, χαίρομαι που τελειώνει η περίοδος του Μπάντοβιτς στον πάγκο. Κόντρα στο ρεύμα, εγώ χαίρομαι που αναλαμβάνει σύντομα ο Ζίκο.

Ο Μπάντοβιτς ναι μεν κατάφερε να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια (κάτι που πιστεύω πως οποιοσδήποτε προπονητής θα έκανε τελικά), αλλά από κει και πέρα έκανε και λάθη στο κοουτσάρισμα τα οποία πέρασαν απαρατήρητα λόγω του τελικού αποτελέσματος. Στο ματς με την Αλκμααρ χρειάστηκε να φωνάξει όλο το γήπεδο για να γίνει αλλαγή ο Ντιόγο, όπως καθυστέρησε χαρακτηριστικά τις αλλαγές και στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Επιπλέον σε αυτό το ματς, με τον ΠΑΟΚ, έκανε και λάθος αλλαγή με αποτέλεσμα να κόψει την ομάδα στα δύο και αν δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλο να ανέβει και να απειλήσει. Τέλοσπαντων. Ο Μπάντοβιτς, ευτυχώς, ήταν για λίγο. Από το ματς με την ΑΕΚ ξεκινάει η περίοδος του Ζίκο και πλέον έχουμε και κάτι να προσδοκούμε για την συνέχεια. Να ελπίζουμε πως θα βελτιωθεί κάπως και το θέαμα.

Σίγουρα αυτό που μετράει περισσότερο είναι τα αποτέλεσμα. Αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν μάθει να έχουν απαιτήσεις και όσον αφορά το θέαμα. Ας ελπίσουμε λοιπόν πως ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα καταφέρει να κάνει τον Ολυμπιακό που όλοι ονειρεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES