22 Σεπ 2009

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σε αναζήτηση προπονητή

Δεκτή θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του Μόμτσιλο Βούκοτιτς από τη διοίκηση του Λεβαδειακού, η οποία ήδη έχει αρχίσει την αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης για τον πάγκο της ομάδας. Οι δύο πλευρές στη χθεσινή συνάντηση που είχαν κατέληξαν στο ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία τους και είναι θέμα ωρών να επισημοποιηθεί το διαζύγιο.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο 59χρονος προπονητής καθόταν σκεπτικός στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Δευτέρας, ενώ δεν ήταν παρών όταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, μίλησε στους παίκτες. «Θα πρέπει άμεσα να πάρω κρίσιμες αποφάσεις. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να πράξετε αναλόγως. Από εμένα δεν έχετε κανένα παράπονο. Είναι όλα τακτοποιημένα και εσείς δεν έχετε δείξει τίποτα μέσα στο γήπεδο. Από δω και πέρα πρέπει να δείξετε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Κάντε ό,τι είναι δυνατόν για να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση», τόνισε στους ποδοσφαιριστές.

Σε ό,τι αφορά στον αντικαταστάτη, ήδη έχουν γίνει πολλές προτάσεις από μάνατζερ στη διοίκηση. Η λύση του Νίκου Γκουλή, που αποτελεί επιθυμία των φιλάθλων, εξετάζεται, ενώ η παρουσία του Γιώτη Σταματόπουλου στις εξέδρες την Κυριακή στο παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη ίσως να σήμαινε κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES