5 Αυγ 2010

Πρόκριση, αλλιώς…

Πρόκριση, αλλιώς…Τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς -όσο κι αν είναι νωρίς για να ειπωθεί αυτό- δίνει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (21:00, CONN-X) για τα προκριματικά του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να επιστρέψουν από το Ισραήλ με την πρόκριση, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν προβλήματα. Τόσο στα μεταγραφικά (όπου είναι κοντά ο Αρέβαλο Ρίος και ακολουθεί ο Τζο) όσο και στα εσωτερικά της ομάδας.

Το 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» καλείται να υπερασπιστεί απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στους Ισραηλινούς. Το «Μπλούμφιλντ» θα είναι κατάμεστο (12.500 θέσεις), η υγρασία αναμένεται να είναι άλλος ένας ανασταλτικός παράγοντας, αλλά η ομάδα του Έβαντ Λίνεν οφείλει να δείξει χαρακτήρα για να μη βρεθεί προ εκπλήξεως.

Ο Γερμανός σκέφτεται να ξεκινήσει με τους Νικοπολίδη, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Τοροσίδη, Χολέμπας στην άμυνα, τους Ντουντού και Μαρέσκα στη μεσαία γραμμή, τον man of the match στο Φάληρο, Ζαϊρί από τα αριστερά, Ρόμενταλ από δεξιά και τον Όσκαρ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ντιόγο. Πάντως, στο μυαλό του τεχνικού των Πειραιωτών βρίσκονται και οι Ραούλ Μπράβο, Γκαλίτσιος. Ο Ισπανός ίσως χρησιμοποιηθεί στη θέση του Αβραάμ, ενώ ο Γκαλίτσιος έχει πιθανότητες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα έναντι του «Τόρο».

Πρόκριση και μετά Αρέβαλο

Αν όλα πάνε κατ’ευχήν για τους «ερυθρόλευκους», η επόμενη μέρα θα τους βρει να ασχολούνται και πάλι με τα μεταγραφικά. Εκεί, όπου το όνομα του Αρέβαλο Ρίος βρίσκεται στην κορυφή με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τη θέση του αμυντικού χαφ. Με τον Ουρουγουανό υπάρχει προφορική συμφωνία, την ώρα που η διοίκηση βρίσκει άκρη και με την εταιρία μάνατζερ που έχει τα δικαιώματά του.

Το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ, άλλωστε, δεν ανησυχεί τον Ολυμπιακό, μια και ο άσος της Πενιαρόλ δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, λόγω των γνωστών θεμάτων με τις άδειες εργασίας. Η Μποταφόγκο ίσως να είναι ένας αντίπαλος για τους Έλληνες, αλλά ο 28χρονος θέλει να έρθει στην Ευρώπη και αυτό συγκαταλέγεται στα συν για τους «ερυθρόλευκους», που βρίσκονται μια ανάσα πριν πάρουν το «ΟΚ» και από την εταιρία μάνατζέρ του.
Όσον αφορά την επιθετική γραμμή, το όνομα του Τζο φαίνεται ότι απασχολεί έντονα τη διοίκηση. Είναι νεαρός (23 ετών), καλό όνομα και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, γεγονός που τον κάνει πολυπόθητο στο λιμάνι. Οι όποιες εξελίξεις όμως στα μεταγραφικά των «ερυθρολεύκων» θα εξαρτηθούν από το σημερινό αποτέλεσμα στο Ισραήλ. Γιατί αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES