5 Αυγ 2010

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Φ. ΛΑΜΟΤ: «Μακάρι να υπογράψω στην Κέρκυρα»

Ένας αμυντικός ποδοσφαιριστής, που φέρει εξαιρετικό βιογραφικό, ο Φαμπιάν Λαμότ (Fabian Lamotte), προπονείται από χθες Τρίτη με την ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα, καθώς δοκιμάζεται από τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος μάλλον θα τον χρησιμοποιήσει στο κυριακάτικο φιλικό στην Καβάλα και κατόπιν θα αποφασίσει αν θα εισηγηθεί την απόκτησή του ή αν θα τον απορρίψει.

Πρόκειται για Γερμανό στόπερ, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ. Τις τρεις τελευταίες σαιζόν φόρεσε τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς, με την οποία είχε «γεμάτες» χρονιές.

Ο 27χρονος (γεν. 25/2/1983) ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις στην αθηναϊκή εφημερίδα «Εξέδρα» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σαμόλη (το ρεπορτάζ θα δημοσιευτεί στο φύλλο της Πέμπτης 5/8), όπου μίλησε για τη νέα του εμπειρία, τονίζοντας πως θέλει πολύ να παραμείνει στην κερκυραϊκή ομάδα.
«Αισθάνομαι πολύ καλά και όλα στην ομάδα μου φαίνονται εξαιρετικά. Με τους συμπαίκτες μου τα πηγαίνω περίφημα, όπως και με τον προπονητή, ο οποίος φυσικά ακόμα δεν έχει σχηματίσει άποψη για εμένα», είπε αρχικά.
Όπως ανέφερε, στο νησί θα παραμείνει μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη: «Θα μείνω μερικές ημέρες ακόμα και θα δοκιμάζομαι. Ελπίζω να αφήσω καλές εντυπώσεις και τελικά να αποκτηθώ».

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν παίκτη από τον οποίο λείπει η φυσική κατάσταση, όμως το καλό βιογραφικό του ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του στους «κυανέρυθρους». Άλλωστε, εκτός από την αυστριακή ομάδα, ο Λαμότ έχει παίξει στη Μόναχο 1860 και τη Σάλκε. Οι μόλις δύο προπονήσεις που έχει κάνει ο παίκτης δεν είναι αρκετές για να σχηματίσει συνολική εικόνα ο προπονητής Μπάμπης Τεννές και επομένως θα χρειαστούν μερικές ημέρες ακόμη για να κριθεί το μέλλον του στους Επτανήσιους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES