5 Αυγ 2010

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ


Θέμα: Ορισμός αγώνων κατάταξης.

Σε εφαρμογή:
 Της παρ. 5 Ι του άρθρου 3 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων της περιόδου 2010-2011, και


Του άρθρου 18 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων της περιόδου 2009-2010 ορίζονται οι παρακάτω αγώνες κατάταξης:





Α1’ Κατηγορία
Θα διεξαχθεί ένας αγώνας στην έδρα του Σωματείου που κατέλαβε ψηλότερη θέση στην βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου.  Αν κερδίσει το γηπεδούχο σωματείο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με οποιοδήποτε σκορ (κανονικός αγώνας με παράταση και πέναλτυς), θα παραμείνει στην Α1’ κατηγορία. Ο ηττημένος (ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΓ. ΜΑΡΚΟΥ) θα υποβιβαστεί στην Α’ κατηγορία:

ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/9/2010 16.30

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΟ ΠΟΣ.ΑΓ ΜΑΡΚΟΥ



Αν κερδίσει το φιλοξενούμενο σωματείο (ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΓ. ΜΑΡΚΟΥ) τότε θα διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας (κανονικός αγώνας με παράταση και πέναλτυς) στο ίδιο γήπεδο (έδρα του σωματείου που κατέλαβε ψηλότερη θέση στη βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου). Ο νικητής αυτού του αγώνα θα παραμείνει στην Α1’ κατηγορία, ενώ ο ηττημένος θα υποβιβαστεί στην Α’ κατηγορία. Ο επαναληπτικός αγώνας (αν απαιτηθεί) θα διεξαχθεί, ως εξής:


ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/9/2010 16.30

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΟ ΠΟΣ.ΑΓ ΜΑΡΚΟΥ




Α’ Κατηγορία
Θα διεξαχθεί ένας αγώνας στην έδρα του Σωματείου που κατέλαβε ψηλότερη θέση στην βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου.  Αν κερδίσει το γηπεδούχο σωματείο (ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ) με οποιοδήποτε σκορ (κανονικός αγώνας με παράταση και πέναλτυς), θα παραμείνει στην Α’ κατηγορία. Ο ηττημένος (Α.Ο ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ) θα υποβιβαστεί στην Β’ κατηγορία:


ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/9/2010 16.30

ΠΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ –ΑΟ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ



Αν κερδίσει το φιλοξενούμενο σωματείο (Α.Ο ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ) τότε θα διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας (κανονικός αγώνας με παράταση και πέναλτυς) στο ίδιο γήπεδο (έδρα του σωματείου που κατέλαβε ψηλότερη θέση στη βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου). Ο νικητής αυτού του αγώνα θα παραμείνει στην Α κατηγορία, ενώ ο ηττημένος θα υποβιβαστεί στην Β’ κατηγορία. Ο επαναληπτικός αγώνας (αν απαιτηθεί) θα διεξαχθεί, ως εξής:


ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/9/2010 16.30

ΠΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ –ΑΟ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ




Β’ Κατηγορία
Θα διεξαχθεί ένας αγώνας μπαράζ (με παράταση και πέναλτυς) σε ουδέτερο γήπεδο και ο νικητής θα προβιβαστεί στην Α’ κατηγορία, ενώ ο ηττημένος θα παραμείνει στην Β’ κατηγορία.


ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/9/2010 16.30

ΑΟ ΒΕΛΟΣ –ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΦΡΑΣ



Στους αγώνες θα ισχύσει το άρθρο 25 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων της περιόδου 2009-2010, σύμφωνα με το οποίο «Τα σωματεία όλων των κατηγοριών είναι υποχρεωμένα σε κάθε αγώνα τους (στην αρχική ενδεκάδα και σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλαγή μόνο με ποδοσφαιριστή ίδιας ηλικίας), να χρησιμοποιούν τουλάχιστον ένα (1) ποδοσφαιριστή γεννηθέντα από 1.1.1992 και μετά και ένα (1) ποδοσφαιριστή γεννηθέντα από 1.1.1989 και μετά» κ.λπ.
και μετά και ένα (1) ποδοσφαιριστή γεννηθέντα από 1.1.1989 και μετά» κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES