5 Αυγ 2010

Διαφορά με «Ζορό»

Διαφορά με «Ζορό»Αρνητική ήταν η απάντηση του Ίσμαελ Μπλάνκο στην πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου του. Όπως παραδέχθηκε ο μάνατζερ του 27χρονου επιθετικού στη «Sportday», Γκουστάβο Οναϊντία, η πρόταση που κατέθεσαν οι «κιτρινόμαυροι» στον «Ζορό» είναι αρκετά χαμηλή. Σήμερα η συνάντηση Μπάγεβιτς, Αδαμίδη Δημητριάδη.

«Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μού έστειλε email πριν από περίπου 15 ημέρες με συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2013. Ωστόσο, η προσφορά αυτή ήταν πολύ διαφορετική από τη συμφωνία που είχαμε με τον κ. Θανόπουλο. Απάντησα στον κ. Αδαμίδη ότι δεν μπορούμε να τη δεχτούμε, διότι απέχει πάρα πολύ απ’ όσα είχαμε συμφωνήσει με τον πρώην πρόεδρο. Του μετέφερα επίσης πως επιθυμία του Ισμαέλ να μείνει στην ΑΕΚ δεν έχει μεταβληθεί και πως θα πρέπει να συζητήσουμε για να δούμε αν μπορεί να βρεθεί λύση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Περιμένω πλέον ένα μήνυμα από τον πρόεδρο για να έρθω να μιλήσουμε από κοντά» δήλωσε ο μάνατζερ του Μπλάνκο στη «Sportday».

Ο εκπρόσωπος του 27χρονου φορ, αντιλαμβανόμενος τα νέα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν, παραδέχθηκε πως ο ίδιος και ο πελάτης του είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή», αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τις ρίξουν τόσο ώστε να αποδεχτούν την πολύ χαμηλή, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, πρόταση της ΑΕΚ.

Σήμερα η συνάντηση κορυφής

Ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες, αλλά τελικά η συνάντηση ανάμεσα σε Ντούσαν Μπάγεβιτς και Σταύρο Αδαμίδη θα γίνει σήμερα και αυτό για να καταφέρει να δώσει το «παρών» και ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος επέστρεψε χθες το βράδυ από τη Θεσσαλονίκη. Η συνάντηση των τριών ανδρών θα γίνει σήμερα μετά την πρωινή προπόνηση. Η οριστικοποίηση της παραμονής του Μπερνς, η απόκτηση ή όχι δεξιού μπακ, αλλά και οι ανανεώσεις των συμβολαίων θα είναι τα βασικά θέματα συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES