11 Μαΐ 2010

Πολλά προβλήματα στον Άρη

Πολλά προβλήματα στον Άρη Με πολλές απουσίες υποδέχεται ο Άρης την ΑΕΚ την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα πλέι οφ (19:00, ΣΚΑΪ). Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Νέτο, Κάλβο και Κάμπορα, καθώς και οι τραυματίες Λαμπριάκος, Βανγκέλι και Πιοβεζάν, ωστόσο οι Ναφτί και Κόκε παρά τα μικροπροβλήματα που είχαν θα είναι διαθέσιμοι.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι οι εξής: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Ρονάλντο, Ορτίθ, Κουλουχέρης, Νασούτι, Χαβίτο, Πρίττας, Γκαρσία, Φερνάντες, Ναφτί, Κόκε, Αγτζίδης, Αράνο, Ντέιλι, Αραβίδης, Τζόνσον, Αντού και Μεριέμ.

Ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε, εξάλλου, να εκτίσει ο Σάκης Πρίττας στο ματς της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» την τιμωρία του από τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών. Ο 31χρονος μέσος πάντως είναι πολύ χαρούμενος για την κλήση του στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα έχει... παρέα τον Μιχάλη Σηφάκη.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τυνησίας, αλλά και την Π.Ο. της Αλβανίας για τις κλήσεις των Μεντί Ναφτί και Χρήστου Βαγγέλη για φιλικά παιχνίδια. Ο Τυνήσιος θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Γαλλία, ενώ η Αλβανία θα παίξει κόντρα σε Ανδόρα και Μαυροβούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES