11 Μαΐ 2010

Το πήρε πάνω του

Το πήρε πάνω τουΤο βάρος της ευθύνης της ήττας από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα επωμίστηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, μιλώντας ενώπιον των συμπαικτών του στον Ολυμπιακό. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση για το λάθος του, που έδωσε τη δυνατότητα στους αντιπάλους να πετύχουν το γκολ της νίκης.

«Παιδιά, εγώ φταίω. Αν δεν είχα κάνει το λάθος, δεν θα είχαμε χάσει», είπε στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έσπευσαν να τον παρηγορήσουν τονίζοντας πως όλοι φέρουν το ίδιο μερίδιο ευθύνης για το αρνητικό αποτέλεσμα. «Πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε την Τετάρτη», ήταν το σύνθημα που έδωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης για το προσεχές ματς.

Με Ντουντού για τη νίκη

Η επιστροφή του Ντουντού, που εξέτισε στην Τούμπα την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του, γεμίζει αισιοδοξία τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ποντάρει πολλά στην ποιότητα του Βραζιλιάνου μέσου και θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 ή 4-4-2. Θα απουσιάσουν οι Ζαϊρί, Ντάτολο, Ντιόγο και Στολτίδης, που είναι τραυματίες, αλλά και ο τιμωρημένος Ζεβλάκοφ. Πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Πάντος, Τοροσίδης, Μαρέσκα, Ντουντού, Όσκαρ, Λούα Λούα και Νταρμπισάιρ.

Φήμες για Μότζι

Στην Αθήνα βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Αλεσάντρο Μότζι και φημολογείται πως ο γνωστός Ιταλός μάνατζερ (γιος του πρώην γενικού διευθυντή της Γιουβέντους και «εγκεφάλου» του Calciopoli, Λουτσιάνο Μότζι) θα έχει ραντεβού με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να προτείνει παίκτες και προπονητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES