11 Μαΐ 2010

«Όχι και τόσους παίκτες…»

«Όχι και τόσους παίκτες…»Να κοπάσει η μεταγραφολογία θέλει ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Κύπρο, όπου θα δώσει φιλικά ματς, τόνισε πως η ομάδα του δεν χρειάζεται τόσο πολλές προσθήκες και ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις του ΔΣ της ΠΑΕ.

«Καθένας για τη νέα χρονιά πρέπει να είναι έτοιμος όσον αφορά τον σχεδιασμό. Περιμένουμε το Διοικητικό Συμβούλιο. Υπάρχουν παίκτες που μας ενδιαφέρουν αλλά γράφονται ανακρίβειες. Δεν μπορούμε να πάρουμε τόσους πολλούς παίκτες. Από αυτά που γράφονται μπορεί να έρθει και το 1/5 ή το 1/10. Τίποτα δεν ισχύει ακόμα. Έχουμε κάποιους στόχους. Είναι σημαντικό να προσθέτουμε κομμάτι με κομμάτι, μέχρι να γίνουμε καλύτεροι», τόνισε ο προπονητής των νταμπλούχων, ενώ για το δικό του μέλλον, μιας και δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί η παραμονή του στον πάγκο, ανέφερε: «Εννοείται ότι εγώ είμαι πάντα έτοιμος να συνεχίσω, αλλά αυτό θα αποφασιστεί στην συνέχεια».

Όσο για τα δύο φιλικά ματς (Τετάρτη στις 19:00 με ΑΕ Λάρνακας στο «Τσίρειο» και Παρασκευή στις 20:00 με την Αλκή στη Λάρνακα), ο Κοζανίτης τεχνικός ανέφερε: «Είναι δύο παιχνίδια χωρίς άγχος αλλά δεν παύουν να είναι δύο παιχνίδια του νταμπλούχου Παναθηναϊκού. Δεν πάμε για διακοπές στην Κύπρο, αλλά για δύο φιλικά που μπορούν να βγουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα καθώς ενσωματώθηκαν πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα. Είναι προτιμότερο να παίζουμε φιλικά παρά να μένουμε στην καθημερινότητα των προπονήσεων. Θέλουμε να δούμε τις ικανότητες μερικών νεαρών παικτών, να δούμε την διάθεση τους. Εκεί φαίνεται αν είναι επαγγελματίες και αυτό μετράει σε έναν προπονητή. Είναι επίσης καλό να δουν και οι Κύπριοι φίλοι μας την ομάδα τους. Πάμε σίγουρα για να το ευχαριστηθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES