20 Απρ 2010

ΑΡΗΣ: Από Τετάρτη έτοιμος ο Κάλβο

ΑΡΗΣ: Από Τετάρτη έτοιμος ο ΚάλβοΜε μοναδική απουσία τον τιμωρημένο Κάρλος Αράνο θα παραταχθεί ο Άρης στον τελικό του Κυπέλλου Hellas On Line απέναντι στον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο. Ο Τόνι Κάλβο, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, έκανε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους στην προπόνηση της Τρίτης, αλλά την Τετάρτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ετοιμάζει τον Κρίστι Βανγκέλι για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα. Σηφάκης (τερματοφύλακας), Νέτο (δεξί μπακ), Βανγκέλι (αριστερό μπακ), Νασούτι, Ρονάλντο (αμυντικό δίδυμο), Ναφτί, Πρίττας (κεντρικά χαφ), Κάλβο (εξτρέμ), Κόκε (μεσοεπιθετικός) και Κάμπορα (σέντερ φορ) έχουν εξασφαλισμένη θέση, ενώ μία ακόμη φαίνεται πως διεκδικείται από Μεριέμ και Χαβίτο.

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια, εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση για την εξάντλησή τους, αφού τα 23.500 μαγικά χαρτάκια αποδείχτηκαν πολύ λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων του Άρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES