20 Απρ 2010

Ίντερ - Μπαρτσελόνα 3-1

Ίντερ - Μπαρτσελόνα 3-1Η Ίντερ νίκησε με 3-1 την Μπαρτσελόνα στο "Τζουσέπε Μεάτσα" του Μιλάνο στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και έχει σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό.Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 17' με τον Πέδρο, αλλά η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αντέδρασε άριστα, ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με τον Σνάιντερ και έκανε την μεγάλη ανατροπή με τέρματα των Μάικον και Ντιέγκο Μιλίτο στο δεύτερο μέρος.

Η τακτική της Ίντερ ήταν εξαιρετική, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να "κλειδώνει" τον Μέσι χωρίς να βάλει κάποιον συγκεκριμένο παίκτη να τον μαρκάρει, ενώ σε καμία περίπτωση η ιταλική ομάδα δεν μπορεί να κατηγορηθεί για "κατενάτσιο".

Ίντερ - Μπαρτσελόνα 3-1

Σκόρερς: 30' Σνάιντερ, 48' Μάικον, 61' Ντιέγκο Μιλίτο / 17' Πέδρο
Γήπεδο: "Τζουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο
Διαιτητής: Ολεγκάριο Μπενκερένσα (Πορτογαλία)

To πρώτο σουτ του αγώνα πραγματοποίησε ο Σεϊντού Κεϊτά στο 7' αλλά η μπάλα πέρασε πολύ άουτ, ενώ στο 10' ο Ντιέγκο Μιλίτο βγήκε μόνος του από εξαιρετική πάσα του Ετο'ο, όμως ο βοηθός διαιτητή έδωσε λανθασμένα οφ-σάιντ.

Την πρώτη πραγματική ευκαιρία στο ματς δημιούργησε ο Σαμουέλ Ετο'ο για την Ίντερ στο 17'. Ο Καμερουνέζος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Βίκτορ Βαλντές απέκρουσε δύσκολα και στην επαναφορά βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση ο Ντιέγκο Μιλίτο, αλλά έκανε κακό πλασέ και η μπάλα πέρασε παράλληλα με την τελική γραμμή.

Δύο μόλις λεπτά αργότερα η Μπαρτσελόνα όμως ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Πέδρο. Ο Μάξουελ, ο οποίος άφησε το καλοκαίρι την Ίντερ για την "Μπάρτσα", ήταν ο δημιουργός.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έκανε εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έκανε τον γύρισμα. Η μπάλα πέρασε από τον Ιμπραΐμοβιτς και έφτασε στον Πέδρο, ο οποίος έκανε το σουτ λίγο πιο πίσω από το πέναλτι και έκανε το 0-1.

Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ντιέγκο Μιλίτο στο 27', όταν από αριστερά στην περιοχή τον τροφοδότησε ο Πάντεβ, αλλά ο Αργεντινός που βγήγε τετ-α-τετ με τον Βαλντές έκανε και πάλι κακό πλασέ και μπάλα πέρασε άουτ.

Η ισοφάριση για τους "νερατζούρι" ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ να είναι ο σκόρερ. Ο Μάικον τροφοδότησε τον Ετο'ο από δεξιά, αυτός έκανε την σέντρα και βρήκε τον Μιλίτο στην περιοχή, με τον τελευταίο να γυρίζει ψύχραιμα το σώμα και να δίνει στον Σνάιντερ αριστερά του και ο Ολλανδός με πλασέ νίκησε τον Βαλντές και ισοφάρισε σε 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την Ίντερ, καθώς προηγήθηκε με 2-1, με τον Μάικον να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 48'.

Ο Γκόραν Πάντεβ πήρε την μπάλα έπειτα από το κλέψιμο του Τιάγκο Μότα στον Μέσι. Ο Σκοπιανός έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια πολύ κάτω από την σέντρα και τροφοδότησε με "μαγικό" τρόπο τον Μιλίτο από δεξιά.

Ο Αργεντινός μπήκε στην περιοχή από δεξιά και έκανε την πάσα στον Μάικον που είχε προωθηθεί, ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα λίγο έξω από την μικρή περιοχή και πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1 υπέρ των Ιταλών.

Στο 53' ο Λιονέλ Μέσι έγινε για πρώτη φορά απειλητικός, κάνοντας δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ο Ζούλιο Σέζαρ απέκρουσε δύσκολα.

Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο πορτιέρο της Ίντερ έκανε μία πιο εντυπωσιακή απόκρουση σε καρφωτή κεφαλιά του Μπούσκετς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά.

Την τρίτη φορά που ο Ντιέγκο Μιλίτο βρέθηκε σε θέση για γκολ δεν αστόχησε και έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους στο 61'. Ο Σαμουέλ Ετο'ο έκανε την σέντρα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Σνάιντερ πήρε την κεφαλιά-πάσα προς στον Μιλίτο που με νέα κοντινή κεφαλιά σκόραρε και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους πρωταθλητές Ιταλίας.

H επόμενη φορά που η Μπαρτσελόνα κατάφερε να αναγκάσει τον Ζούλιο Σέζαρ σε επέμβαση ήταν σε εκτέλεση φάουλ του Μέσι 79', ενώ λεπτό αργότερα μπλόκαρε εύκολα μακρινό σουτ του Κεϊτά.

Στο 84' ο Ντάνι Άλβες απέφυγε τον Σνάιντερ, μπήκε στην περιοχή και ο Ολλανδός τον ανέτρεψε με τάκλιν, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι.

ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον (73' Κίβου), Λούσιο, Σάμουελ, Ζανέτι, Καμπιάσο, Τιάγκο Μότα, Σνάιντερ, Πάντεβ (56' Στάνκοβιτς), Ντιέγκο Μιλίτο (75' Μπαλοτέλι), Ετο'ο.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Μάξουελ, Μπούσκετς, Τσάβι, Σεϊντού Κεϊτά, Μέσι, Πέδρο, Ιμπραΐμοβιτς (62' Αμπιντάλ).

Ίντερ - Μπαρτσελόνα 3-1








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES