20 Απρ 2010

Ειρήνη ή… ανακωχή;

Ειρήνη ή… ανακωχή;Μετά την καταιγίδα… ηρεμία στις τάξεις της ΑΕΚ, αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι μέχρι πότε. Οι σχέσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Σταύρο Αδαμίδη αποκαταστάθηκαν στο πεντάωρης διάρκειας γεύμα που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε… μαζεμένα παράπονα από τη διοίκηση θεωρώντας ότι τον αφήνει εκτεθειμένο και δεν τον «οχυρώνει», όπως για παράδειγμα με το να μην αντιδρά επίσημα στη φημολογία ότι ήδη αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να δεσμεύτηκε για διάφορα ζητήματα απέναντι στον προπονητή και να εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπό του.

Ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει τι θα γίνει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς όταν ολοκληρωθούν τα πλέι οφ. Πολλά, αλλά όχι τα πάντα, θα εξαρτηθούν από την πορεία της ομάδας, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η άποψη του βασικού χρηματοδότη και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Πέτρου Παππά, ο οποίος φέρεται να είχε και χθες «πυροσβεστικό» ρόλο στο επεισόδιο Μπάγεβιτς-Αδαμίδη.

Ενοχλημένοι οι παίκτες

Οι εννέα ποδοσφαιριστές που εθεάθησαν να νυχτοπερπατούν την Παρασκευή είναι ενοχλημένοι με τη στάση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς φέρονται να θεωρούν ότι ο προπονητής τούς… διαπόμπευσε, ενώ σε αντίστοιχα πειθαρχικά παραπτώματα άλλων παικτών στο παρελθόν δεν είχε φερθεί με την ίδια αυστηρότητα. Όλοι τους πάντως θα τιμωρηθούν βάσει όσων προβλέπονται από τον εσωτερικό κανονισμό και ίσως να λογοδοτήσουν ενώπιον της διοίκησης. Το βέβαιο είναι πως μεταξύ αρκετών παικτών και του Σερβοέλληνα τεχνικού υπάρχει μεγάλο χάσμα και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί να γεφυρωθεί, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη των πλέι οφ.

«Ο Σκόκο τιμάει τη φανέλα»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο εκπρόσωπος του Νάτσο Σκόκο, Παύλος Διαννής, φήμες πως ο πελάτης του έλεγε ότι θα πάει στον Παναθηναϊκό ή ότι έχει λάβει τη διαβεβαίωση από τον Σταύρο Αδαμίδη πως θα διώξει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Ούτε ο Σκόκο ούτε εγώ έχουμε πει τέτοια πράγματα, γιατί σεβόμαστε την ιστορία της ΑΕΚ. Τέτοιου είδους μυθεύματα βάζουν σε κίνδυνο την καθημερινότητα του ποδοσφαιριστή», δήλωσε στην «Εξέδρα» και πρόσθεσε: «Ο Νάτσο ανήκει στην ΑΕΚ και θα τιμήσει τη φανέλα της όσο καιρό τη φοράει».

Όσο για το διχασμό που έχει προκύψει στον κόσμο για τον πελάτη του, είπε: «Ένας άνθρωπος που το Δεκέμβριο του 2009 θα μπορούσε να είχε κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος χωρίς η ΑΕΚ να είχε την παραμικρή οικονομική απολαβή, ένας άνθρωπος που από τις προηγούμενες διοικήσεις της ΑΕΚ δεν είχε ποτέ καμία υποστήριξη, ένας άνθρωπος που το μέγεθος του επαγγελματισμού του είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο, κάθε άλλο παρά θα έπρεπε να διχάζει τους φιλάθλους. Αυτή η ιδιότητα ανήκει σε άλλους».

Έδωσαν ραντεβού Αδαμίδης-Μελισσανίδης

Τυχαία συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης και σύμφωνα με αυτήκοες μάρτυρες συμφώνησαν να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες για να συζητήσουν για διάφορα θέματα της ΑΕΚ. Πάντως δεν προκύπτει από πουθενά πως ο «τίγρης» έχει αλλάξει στάση και προτίθεται να πάρει τις τύχες της ομάδας στα χέρια του.

Υπέγραψε ο Ταχτσίδης

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη στη Τζένοα. Άνθρωπος της ιταλικής ομάδας ήρθε στην Αθήνα και απέσπασε την υπογραφή του 19χρονου μέσου για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας έναντι 400.000 ευρώ ετησίως (μεικτά). Η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της περίπου 200.000 ευρώ ως τροφεία του παίκτη.

Είδε πάλι Μπέριο ο Σαβέφσκι

Ο Τόνι Σαβέφσκι παρακολούθησε για μία ακόμη φορά αγώνα του Ιωνικού (με το Διαγόρα, 0-1) έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον 21χρονο αμυντικό των Νικαιωτών, Θωμά Μπέριο, ο οποίος αγωνίστηκε σαν αλλαγή στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα.

* Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό την Τρίτη και θα επιστρέψουν στη δράση την Τετάρτη. Οι τραυματισμοί των Μανωλά, Λεονάρντο και Χέρσι δεν εμπνέουν ανησυχία και θα είναι διαθέσιμοι για το ματς της 28ης Απριλίου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES