20 Απρ 2010

Κατάληψη στα γραφεία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη

Κατάληψη στα γραφεία ΠΑΕ και ΕρασιτέχνηΥπό κατάληψη τελούν τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά και αυτά του Ερασιτέχνη από οπαδούς που διαμαρτύρονται για την διοικητική κατάσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Μάλιστα, οι οπαδοί απαίτησαν από την διοίκηση του Ερασιτέχνη να προκηρύξει εκλογές μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, να παραιτηθεί το ΔΣ, αλλά και να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα της έρευνας των ορκωτών λογιστών στα «βιβλία» της ΠΑΕ.

Η «αυτόνομη ΘΥΡΑ 10» εξέδωσε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της στην οποία αναφέρει αναλυτικά:

«Σήμερα 20 Απριλίου 2010, καταλάβαμε από κοινού τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής και του Γυμναστικού Συλλόγου. Αποφασίσαμε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια έχοντας πλέον εξαντλήσει κάθε απόθεμα υπομονής και ανοχής τόσο προς τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή όσο και του Γ.Σ.

Απαιτούμε από τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου να προκηρύξει μέχρι την επόμενη Τρίτη 27 Απριλίου έκτακτη γενική συνέλευση κατά την οποία οι άνθρωποι του διοικητικού συμβουλίου θα καταθέσουν ενώπιων του σώματος τις παραιτήσεις τους, καθώς επίσης και να ορίσουν άμεσα ημερομηνία εκλογών.

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα απαιτούμε μέχρι αύριο Τετάρτη 21 Απριλίου να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα των ορκωτών λογιστών. Ακολούθως ο φερόμενος ως μεγαλομέτοχος Αντώνης Πασχαλίδης να δεσμευτεί για την αποπληρωμή των χρεών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και να παραδώσει τις μετοχές, απαλλαγμένες από τα χρέη του, στη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου.

Όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί η κατάσταση στον Ηρακλή έχει φτάσει σε ένα τέλμα. Οι μοναδικοί που μπορούν να δώσουν λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι αυτοί που πονούν πραγματικά την ομάδα, δηλαδή οι οπαδοί και οι φίλαθλοι της. Γι’ αυτό καλούμε ολόκληρο τον κόσμο του Ηρακλή να πλαισιώσει με την παρουσία του, τις δυο καταλήψεις. Από αύριο θα ανακοινωθούν οι ώρες των γενικών συνελεύσεων οι οποίες θα είναι ανοικτές για ολόκληρο το λαό του Ηρακλή.
Γενική συνέλευση Γ.Σ. και Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES