20 Απρ 2010

Κανελλάκης: «Έχουμε πρόταση από τους οργανωμένους»

Κανελλάκης: «Έχουμε πρόταση από τους οργανωμένους»Την πρόταση των οργανωμένων φιλάθλων του Ιωνικού για την αγορά της ΠΑΕ, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Χρήστος Κανελλάκης. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως κάθε πρόταση που θα υπάρξει θα αξιολογηθεί ανάλογα με την αξιοπιστία του καθενός ενδιαφερομένου.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει ότι έλαβε γνώση της γραπτής πρότασης των οργανωμένων φιλάθλων , με υπογραφή του Προεδρεύοντα (Μαστρογιάννης Θεόδωρος)και θα απαντήσει επίσημα το προσεχές 15ημερο.

Επειδή όπως είναι φυσιολογικό θα υπάρξουν αρκετές προτάσεις αναφορικά με την αγορά του 45%, ποσοστό που αναλογεί στον Χρηστο Κανελλάκη, γίνεται γνωστό ότι θα εξεταστούν όλες οι προτάσεις βάσει του Backround του καθενός ενδιαφερόμενου και αναλόγως θα αποφασιστεί που θα παραχωρηθεί το εν λόγω ποσοστό . Εννοείται ότι προτεραιότητα θα έχουν, όσοι είναι αποδεδειγμένα Ιωνικοί.

Αυτό που μετράει για τις επόμενες αγωνιστικές είναι ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα και να στηρίξει τα παιδιά που φοράνε τη φανέλα του Ιωνικού μας.
Ευχαριστώ τους φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα και ελπίζω οι επόμενοι να προστατεύουν την περιουσία του Ιωνικού από αυτούς τους «φιλάθλους» που μετέτρεψαν το γήπεδο της Νεάπολης σε Γιαπί.

Δεν έχω παράπονο από κανένα και θα προχωρήσουμε για να βρούμε την καλύτερη λύση . Ο Ιωνικός είναι μεγάλη ομάδα και θα σωθεί .Είτε είναι στα play out είτε όχι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES