28 Ιαν 2010

Παίρνει Παπαδόπουλο η ΑΕΚ

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου προσπαθεί να κάνει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal news», η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει τον επαναπατρισμό του Έλληνα επιθετικού, καθώς μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να φορέσει τα κίτρινα, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

Δυναμικό μπάσιμο σε όλους τους τομείς επιχειρεί να κάνει ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο… μελλοντικός πρόεδρος της ΑΕΚ (όπως έχει ειπωθεί δια στόματος Νίκου Θανόπουλου) κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του 29χρονου φορ και περιμένει από μέρα σε μέρα τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή. Παρά τις προχωρημένες επαφές του Παπαδόπουλου με την Θέλτα και την ύπαρξη προσυμφώνου, ο 29χρονος κατέβαλε προσπάθειες για να ακυρώσει τη συμφωνία και να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Η θέληση του να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη είναι πολύ μεγάλη (πριν από λίγους μήνες έγινε πατέρας) και έτσι ο Παπαδόπουλος αναμένεται εντός των ημερών να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Μια κίνηση που αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα αποτελέσει σημαντική επιτυχία για την Ένωση που αποκτά πολλαπλά οφέλη. Αρχικά σε επίπεδο γοήτρου, όπου τονώνεται το ενδιαφέρον του κόσμου, δευτερευόντως, στην ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας και δη, στην επιθετική γραμμή, όπου ο Ίσμαελ Μπλάνκο μοιάζει να μην διανύει τις καλύτερες μέρες του.

Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ (ομάδα η οποία έχει τα δικαιώματα του «Παπ») συναινεί στην παραχώρηση της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία της, καθώς θα γλυτώσει τα 1,3 εκατ. ευρώ για το υπόλοιπο στου συμβολαίου του. Όπως μάλιστα δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της κροατικης ομάδας: «Υπάρχει μια συμφωνία, αλλά δεν γνωρίζουμε σε ποιο σημείο βρίσκεται η υπόθεση. Του επιτρέψαμε να διαπραγματευτεί και του υποσχεθήκαμε να τον αφήσουμε να πάει εφόσον τα βρει μαζί τους. Από την πλευρά μας δεν έχουμε συμφωνήσει, αλλά το καλό για μας είναι πως υπάρχει ενδιαφερόμενος σύλλογος».

Έτσι, το μοναδικά εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι να βρεθεί τρόπος να «σπάσει» το προσύμφωνο του Παπαδόπουλου με την ισπανική ομάδα και στη συνέχεια να επέλθει συμφωνία στην οικονομική διάρκεια του συμβολαίου. Ο πρώην επιθετικός του «τριφυλλιού» ζητάει κλειστό συμβόλαιο δυόμισι χρόνων, επιθυμία που δεν φαίνεται διατεθειμένη να του την υλοποιήσει η ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES