28 Ιαν 2010

Για το αήττητο στη Νεάπολη οι «Φαίακες»!

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα για τον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τον Ιωνικό, χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ο Μπάμπης Τεννές.

Η ομάδα χθες Τετάρτη το πρωί έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και βάρη στο γυμναστήριο, ενώ η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 και θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΚ, στα Γαζάτικα.

Ο Νοτιοαφρικανός χαφ Μπαλί Σμαρτ ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, αλλά είναι ανέτοιμος και θα χάσει και το ματς της Νεάπολης.

Από εκεί και πέρα, από το δευτεριάτικο παιχνίδι θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος με τέσσερις κάρτες Γιώργος Παρασκευαϊδης, αλλά ο προπονητής της ομάδας θα τον αναπληρώσει επάξια στον μεσοαμυντικό άξονα με έναν εκ των Ρεπερνέ, Φλαβίνιο και Μακρυδημήτρη.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, οι Κερκυραίοι θα προσπαθήσουν μέσα στη Νεάπολη να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Σημειώνεται πως το ματς θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ-3, όπως άλλωστε και τα δύο προηγούμενα δευτεριάτικα, με Πιερικό και Ολυμπιακό Βόλου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα τελευταία 25 χρόνια οι «Φαίακες» είναι αήττητοι από την πειραϊκή ομάδα, εντός κι εκτός έδρας!

Εξάλλου, η κερκυραϊκή ομάδα διατηρεί ευνοϊκότατη παράδοση στο λεκανοπέδιο Αττικής, αφού εκεί είναι αήττητη στα τελευταία τρία χρόνια, με εξαίρεση το περσινό ματς με τον Εθνικό Αστέρα, από τον οποίο είχε χάσει. Στη φετινή σαιζόν, στην Αθήνα ο ΑΟΚ έχει φέρει μόνο ισόπαλα αποτελέσματα (0-0 με τον Θρασύβουλο, 2-2 με το Αιγάλεω και 1-1 με τον Εθνικό Αστέρα).

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES