28 Ιαν 2010

Ρίχνει τους τόνους ο Μπάγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θέλησε να ρίξει «λάδι στη φωτιά» και να κάνει ακόμη μεγαλύτερη την κόντρα που υπάρχει με τον Νάτσο Σκόκο.Ο Αργεντινός επιθετικός στην προχθεσινή συνάντηση που είχε με τους Αδαμίδη και Θανόπουλο εξέφρασε αρκετά παράπονα, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για τη δουλειά του «Ντούσκο».Ο προπονητής της «Ένωσης», όμως, δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα. Αγώνας για γερά νεύρα στο Λονδίνο και αγωνιώδεις επαφές με τη Morgan Stanley. Δυσκολεύει του Άρσε. Πάει Τζένοα ο Ταχτσίδης.

«Πάει πάσο» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σκεπτόμενος το καλό της ομάδας στη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς «έριξε νερό στο κρασί του» και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στα λεγόμενα του Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός επιθετικός, στη συνάντηση που είχε με τους Σταύρο Αδαμίδη και Νίκο Θανόπουλο, μετέφερε τη δυσαρέσκειά του για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που θεωρεί ότι δεν του προσφέρει τίποτα στην εξέλιξη της καριέρας του.

Μάλιστα, χαρακτήρισε την προπόνηση «παιδική χαρά», σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τον έναν από τους λόγους που ζητάει να φύγει από την ΑΕΚ. Πάντως, ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν επεδίωξε κάποιο τετ α τετ με το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και τον έβαλε να προπονείται με το υπόλοιπο ρόστερ, μια και είχαν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό του.

Εξωαγωνιστική μάχη στο Λονδίνο

Το θέμα που «καίει» την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή δεν είναι άλλο από το χρέος των 6,2 εκατ. ευρώ για το ομολογιακό δάνειο της Morgan Stanley. Ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να ρυθμίσει το χρέος, το οποίο είναι το πιο «βαρύ» της εταιρείας. Ναι μεν η πολυεθνική τράπεζα δεν επιθυμεί την πτώχευση της ΑΕΚ, αλλά από την άλλη, όμως, κοιτάζει τα συμφέροντά της και δυσκολεύει την ύπαρξη συμφωνίας με τους μετόχους.

Το ανώτατο όριο στο «deal» μοιάζουν να είναι τα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που αν δοθεί από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, θα υπάρξει συγκατάθεση της πολυεθνικής. Πάντως, το ζήτημα της Morgan Stanley είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι το μοναδικό -τουλάχιστον τώρα- που μπορεί να οδηγήσει στη βιωσιμότητα την ΠΑΕ. Ο Αδαμίδης έχει ζητήσει να ρυθμιστούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και να επιτευχθεί νέος διακανονισμός.

Φεύγει ο Ταχτσίδης, δεν φεύγει ο Άρσε

Ούτε το θέμα του Ταχτσίδη έχει αίσιο τέλος για την ΑΕΚ ούτε αυτό του Άρσε. Η "Ένωση" που ήθελε την παραμονή του Έλληνα μέσου τον «βλέπει» να καταλήγει στην Τζένοα, ενώ τον Άρσε που ήθελε να τον απομακρύνει, θα «αναγκαστεί» να τον έχει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αρχικά, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να απολογηθεί στον Νίκο Θανόπουλο εξαιτίας της αργοπορημένης προσέλευσης του στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας. Ο νεαρός μέσος αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο, αλλά αυτό ουδόλως τον ενδιαφέρει, μια και τις επόμενες μέρες θα αναπνέει τον αέρα της Ιταλίας. Συγκεκριμένα, η Τζένοα περιμένει εντός των προσεχών ημερών τον παίκτη στη Γένοβα, έτσι ώστε να πέσουν οι υπογραφές στη συμφωνία των δύο πλευρών για τετραετές ή πενταετές συμβόλαιο.

Από την άλλη, δεν θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία των «κιτρινόμαυρων» να απομακρυνθεί ο Άρσε. Ο πατέρας και εκπρόσωπός του μετέφερε στη διοίκηση την άρνηση της Σαν Λορέντζο να επανακτήσει τον παίκτη και ως εκ τούτου να διακοπεί ο δανεισμός του στην ΑΕΚ. Τονίστηκε, όμως, ότι θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί κάποια ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας ή της Ισπανίας, αν και αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει λιγοστές πιθανότητες. Έτσι, όλα συνηγορούν ότι ο Αργεντινός αμυντικός θα παραμείνει στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES