28 Ιαν 2010

Και πάλι το καλοκαίρι για Ντίας

Ο Παναθηναϊκός, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση στόπερ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά οι «πράσινοι» προετοιμάζουν το έδαφος για το καλοκαίρι. Γι’αυτό και δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Κάτα Ντίας. Πονάει, αλλά παίζει ο Ζιλμπέρτο με ΑΕΚ. Παρακολουθούν τον Κουμόρτζι οι «πράσινοι». Προς Κιέβο Βερόνα ο Τζιόλης.

«Αν δεν μπορούμε να τον πάρουμε τώρα, τότε να κάνουμε μια νέα προσπάθεια το καλοκαίρι που θα είναι πιο εύκολο». Αυτό είχε πει ο προπονητή του «τριφυλλιού», Νίκος Νιόπλιας, στον Κώστα Αντωνίου, όταν ο πρώτος είχε ερωτηθεί για τον Κάτα Ντίας. Ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει πολύ στην αξία του Αργεντινού αμυντικού και θέλει πολύ να τον δει να φοράει τα «πράσινα». Ο ίδιος ο παίκτης διεμήνυσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως «αν τα βρείτε με τη Χετάφε, τότε εγώ έρχομαι». Τα πάντα λοιπόν συγκλίνουν πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι αφού ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Εξάλλου, τότε οι συνθήκες θα είναι πιο ώριμες. Αν μάλιστα το «τριφύλλι» έχει καταφέρει να κατακτήσει και το πρωτάθλημα, θα υπάρχει και το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ για τον παίκτη ενώ και η Χετάφε θα είναι σε θέση να τον παραχωρήσει πιο εύκολα, αφού θα μπορεί να οργώσει την αγορά με τα λεφτά που θα πάρει από τον Παναθηναϊκό για να βρει έναν άξιο αντικαταστάτη του.

Πονάει, αλλά παίζει ο Σίλβα με ΑΕΚ

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο από τη χθεσινή προπόνηση, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν σε πρώτη φάση. Ο Βραζιλιάνος δεν γύρισε το πόδι του, δεν έπαθε διάστρεμμα, αλλά ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, κάτι που του έχει ξανασυμβεί. Ο 33χρονος αμυντικός χαφ είχε ανάλογες ενοχλήσεις και πριν από το ματς με τον Άρη, αλλά τελικά είχε αγωνιστεί κόντρα στους «κίτρινους». Ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ακριβώς ο λόγος που ταλαιπωρείται. Πάντως ο ίδιος υποστήριζε χθες πως «πονάω, αλλά θα αγωνιστώ κανονικά με την ΑΕΚ».

Παρακολουθούν Κουμόρτζι, στην Ιταλία ο Τζιόλης

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί εδώ και καιρό την περίπτωση του μέσο του Πανιωνίου, Μπενάρντ Κουμόρτζι, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τη μεριά των «πρασίνων». Ο παίκτης αρέσει στον Νίκο Νιόπλια και βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση. Μοναδικό μειονέκτημα στην περίπτωση του είναι πως καταλαμβάνει θέση ξένου. Όπως και να έχει πάντως, οι «πράσινοι» θα εξετάσουν και πάλι το θέμα της απόκτησης του το καλοκαίρι. Όλο και πιο κοντά στην Κιέβο Βερόνα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την ιταλική ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο. Ο Έλληνας μέσος θα δοθεί δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και στη συνέχεια οι Ιταλοί θα μπορούν να τον αγοράσουν καταβάλλοντας φυσικά τα χρήματα που θα έχει βάλει ο Παναθηναϊκός ως οψιόν αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES