28 Ιαν 2010

ΟΣΦΠ: Με Σωκράτη η αντεπίθεση

Όχι μόνο δεν φεύγει ο Σωκράτης Κόκκαλης, αλλά ετοιμάζει τις κινήσεις που έχει συνηθίσει να κάνει στον Ολυμπιακό. Αφού διαψεύστηκαν -μέσω ανακοίνωσης- οι φήμες που ήθελαν τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να αποχωρεί από την προεδρία, από το περιβάλλον του ακούγεται έντονα ότι ετοιμάζει δυναμική αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα. Αρχής γενομένης με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που αναλαμβάνει πόστο γενικού αρχηγού. «Τις πταίει» από τους παίκτες. Σιγή ιχθύος για Καστίγιο, ενώ ο Σκούρτης δοκιμάζεται στη Λάτσιο.

Τόσο έντονη δυσαρέσκεια με συνθήματα κατά του Κόκκαλη («κοίτα πώς κατάντησες τον Ολυμπιακό») είχαν να ακουστούν από την εποχή 2004-05, όταν και οι «ερυθρόλευκοι» έχαναν στην έδρα τους με 4-1 από τη Λιόν (σ.σ. είχαν ήδη προηγηθεί οι δύο ήττες από Ρόζενμποργκ και Ρεάλ Μαδρίτης). Έντονα παράπονα προς το πρόσωπο του προέδρου υπήρχαν και μετά τον περσινό αποκλεισμό από την Ανόρθωση, αλλά δεν είχαν ακουστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» συνθήματα εις βάρος του. Όμως, ο πρόεδρος των Πειραιωτών είναι αποφασισμένος και πεισμωμένος να αντιστρέψει και πάλι το κλίμα, με αλλαγές σε όλα τα μέτωπα, αρχής γενομένης από την…κεφαλή!

Συγκεκριμένα και μετά την ενημέρωση που είχε χθες στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ, ο Κόκκαλης έχει βάλει προσωπικό στοίχημα να κερδίσει πάλι τόσο τον κόσμο όσο και τα πρωτεία για την ομάδα. Οι αλλαγές που θα κάνει θα ξεκινήσουν από τη διοίκηση. Εκεί όπου αναμένεται να γίνει μέλος της ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο επί χρόνια αρχηγός των «ερυθρολεύκων» θα συνεχίσει να δείχνει τα ηγετικά του καθήκοντα από τη θέση του γενικού αρχηγού.

Αν και ο «Τζόλε» βρίσκεται στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή, μόλις ειδοποιηθεί από τον Κόκκαλη θα γυρίσει αμέσως στη χώρα μας. Ρόλο ίσως αναλάβει και ο Βασίλης Γκαγκάτσης που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο και βρίσκεται χρόνια στον χώρο. Από την άλλη, ακούστηκε και πάλι το όνομα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αλλά μάλλον ο Σέρβος βρίσκεται πιο πίσω συγκριτικά με τους δύο προαναφερθέντες. Όσον αφορά τον προπονητή, από τη διοίκηση λέγεται ότι θα συνεχίσουν μέχρι το καλοκαίρι με τον Μπάντοβιτς και τότε θα προσλάβουν νέο τεχνικό.

Άλλη μια κίνηση, μετά από εντολή του προέδρου, ήταν να ζητηθεί η γνώμη των ποδοσφαιριστών. Μαρέσκα και Τοροσίδης βρέθηκαν στα γραφεία για να καταθέσουν την άποψή τους για το τι φταίει στην ομάδα. Οι έμπειροι παίκτες ρωτήθηκαν προκειμένου να υπάρχει στη διοίκηση και η εικόνα των αποδυτηρίων. Δεν αποκλείεται η ίδια μέθοδος να ακολουθηθεί και με άλλους παίκτες των «ερυθρολεύκων», έτσι ώστε να υπάρχει και η γνώμη των αθλητών σχετικά με το «τις πταίει».

Σιωπή για Καστίγιο

Όσον αφορά το θέμα του Νέρι Καστίγιο -που πολύ δύσκολα θα ξεφύγει από το «ναυάγιο»- από την ΠΑΕ τηρούν σιγή ιχθύος. Στον Κόκκαλη παρουσιάστηκαν όλα τα έγγραφα που ανταλλάχθηκαν με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ αυτές τις μέρες και ο πρόεδρος φαίνεται να συμφωνεί πως η ουκρανική ομάδα έπαιζε παιχνίδια με τον Μεξικανό. Ωστόσο, ο Καστίγιο δήλωσε στη «SportDay» ότι θα έβαζε 800.000 ευρώ από την τσέπη του προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά από την ΠΑΕ έλεγαν ότι δεν ήταν κατοχυρωμένοι πως ο Νέρι θα έκανε πράξη τα λόγια του.

«Αρπάζει» Σκούρτη η Λάτσιο

Στον Ολυμπιακό έσταζαν μέλι για τον επιθετικό της ομάδας Νέων, Βασίλη Σκούρτη, αλλά βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χάσουν μέσα από τα χέρια τους. Συγκεκριμένα, το πλάνο ήταν να ανανεώσει και να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα (καθώς πιάνει θέση ξένου), αλλά δεν επήλθε συμφωνία στο οικονομικό. Ο παίκτης τον οποίο χαρακτήριζαν ως «νέο Μήτρογλου» οι πιο… απαισιόδοξοι και ως «νέο Ζλάταν» οι πιο… αισιόδοξοι, ήθελε 250.000 ευρώ τον χρόνο, ποσό που δεν ήταν διατεθειμένη να προσφέρει η διοίκηση. Έτσι, ο Αλβανός επιθετικός ταξίδεψε στη Ρώμη για να δοκιμαστεί στη Λάτσιο, υπό τις… ευλογίες του συμπατριώτη του τεχνικού διευθυντή των «λατσιάλι», Ίγκλι Τάρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES