4 Ιαν 2010

Αποφασίζουν άμεσα για στόπερ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό. Ο Νικόλας Πατέρας επιστρέφει σήμερα από τις χειμερινές του διακοπές και θα έχει άμεσα συνάντηση με τους Νιόπλια, Αντωνίου για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Ψηλά στην «πράσινη» λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Εμάνουελ Πόγκατετζ και του Μάρκο Ματεράτσι, ενώ η διοίκηση διαψεύδει τα όσα ακούγονται για την περίπτωση του Σωτήρη Κυργιάκου.

Το επόμενο διάστημα ο κ. Αντωνίου θα προσεγγίσει τη Μίντλεσμπρο, θέλοντας να μάθει τις απαιτήσεις που έχει για την παραχώρηση του Αυστριακού στόπερ. Όσον αφορά τον Ιταλό, οι «πράσινοι» εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι 1,5 εκατ. ευρώ για το διάστημα που αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ!

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «La Progres» ανέφερε ότι ο Στάθης Ταυλαρίδης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, δεν απέκλειε το ενδεχόμενο η μεταγραφή να υλοποιηθεί άμεσα, αν και το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έχουν επαφές με τον 29χρονο αμυντικό.

Αυτό που φαίνεται ότι θα ειπωθεί στη σύσκεψη ανάμεσα στον κ. Πατέρα και τους κ.κ. Νιόπλια, Αντωνίου είναι ότι το «τριφύλλι» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ξεχωριστού στόπερ και δεν θα κάνει μεταγραφή για τα μάτια του κόσμου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο πρόεδρος της ομάδας να πάει στην Παιανία και να μιλήσει στους παίκτες του και να τους ευχηθεί για νέα χρονιά.

* Αν και οι Σεϊταρίδης, Ρουκάβινα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι γνωστό έχουν τεθεί νοκ άουτ για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Εργοτέλη. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έκαναν ασκήσεις στις πάσες, δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και κατόπιν έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα, στις σέντρες και στα σουτ σε κίνηση. Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των επτά κι έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES