4 Ιαν 2010

«Χαλάει» του Μπεν Αρφά!

Αρνητική τροπή παίρνει η υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά! Σύμφωνα με τα περισσότερα γαλλικά Μέσα, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός θα μείνει στη Μαρσέιγ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Από την πλευρά τους, στον Ολυμπιακό παραμένουν αισιόδοξοι και θεωρούν ότι ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχει μπει ένα τέλος στο συγκεκριμένο θέμα. Οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι οι Μασσαλοί ακολουθούν συγκεκριμένη στρατηγική και σύντομα θα απαντήσουν θετικά. Tην ίδια ώρα, μερίδα του γαλλικού Τύπου αναφέρει πως ο Ολυμπιακός απέσυρε την πρότασή του.

«Σύμφωνα με όλα όσα ξεκάθαρα φαίνονται τώρα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα μείνει στη Μαρσέιγ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Η αναχώρηση του Χατέμ Μπεν Αρφά δεν πρόκειται να γίνει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, καμία συνάντηση ανάμεσα στο τεχνικό τιμ της ομάδας της Μασσαλίας και του περιβάλλοντος του παίκτη δεν έλαβε χώρα στην Περαλάδα (Ισπανία), όπου η Μαρσέιγ βρίσκεται για προετοιμασία. Το άμεσο μέλλον του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού είναι πια δεδομένο στη Μασσαλία. Ο Μπεν Αρφά θέλει να μείνει στη Μαρσέιγ, η Μαρσέιγ τον έχει ανάγκη: ο Μπακί Κονέ έφυγε για το Κύπελλο Αφρικής, ο Μαμαντού Νιανγκ είναι τραυματίας, ο Φερνάντο Μοριέντες ντεφορμέ και ο Ματιέ Βαλμπουενά φεύγει», μετέδωσε το RMC, το οποίο είναι από τα πιο έγκυρα Μέσα της Γαλλίας.

Παρότι στη Γαλλία ισχυρίζονται ότι δεν «υπήρξε καμία συνάντηση», ο Μπεν Αρφά συναντήθηκε με τον Ντιντιέ Ντεσάν, ο οποίος του εξήγησε ότι τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του. Σε κάθε περίπτωση, στον Ολυμπιακό εμφανίζονται έτοιμοι να προχωρήσουν το δεύτερο τους πλάνο. Οι Πειραιώτες θα χρειαστεί να εξετάσουν τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βρίσκονται πιο χαμηλά στη λίστα από τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Στα υπ’ όψιν των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται ο Νέρι Καστίγιο (ο οποίος προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ), ο Μόρτεν Πέντερσεν (του οποίου η περίπτωση είναι δύσκολη), ο Τρεζόρ Μπούτου (που έχει προταθεί από τον μάνατζέρ του) και φαίνεται πως υπάρχει ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Τα πλάνα του Ζίκο για το ντέρμπι

Την αισιοδοξία ότι ο Ντουντού θα αγωνιστεί την Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΚ εκφράζει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και σήμερα ενδέχεται να φανεί αν θα τεθεί στη διάθεση του Ζίκο για τον αγώνα με την «Ένωση».

Στις τελευταίες προπονήσεις ο 56χρονος τεχνικός χρησιμοποιεί αρκετά τον Κατσικογιάννη, ο οποίος δεν αποκλείεται να αγωνιστεί δίπλα στον Μαρέσκα. Μάλιστα, ο Ζίκο σκέφτεται να τοποθετήσει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής τον Όσκαρ.

Βέβαιο θεωρείται ότι ο Βραζιλιάνος προπονητής θα παίξει με δύο επιθετικούς, έχοντας στην κορυφή τον Μήτρογλου και πιο πίσω τον Ντιόγο. Ο Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Τοροσίδη, Μέλμπεργκ., Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μπράβο. Δεξί χαφ θα είναι ο Γκαλέτι.

* Θετικά είναι τα δείγματα από τον Λούα Λούα και τον Νταρμπισάιρ. Ο Κονγκολέζος επιθετικός εμφανίζεται αποφασισμένος να νικήσει τον χρόνο και να φτάσει σύντομα στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, ενώ ο Άγγλος φορ γίνεται καλύτερος όσο περνούν οι μέρες.

* Το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» θα επισκεφθούν σήμερα (στις 13:00) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES