4 Ιαν 2010

Μπέος: «Άνοδος με Τσιώλη στο τιμόνι»

Την πεποίθησή του ο Ολυμπιακός Βόλου θα πάρει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ fm 94,6. Ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού προανήγγειλε και την παραμονή του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου εκθειάζοντας τις ικανότητές του. Ο κ. Μπέος ανακοίνωσε και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών στους οποίους έχει κάνει πρόταση ο Ολυμπιακός Βόλου για να καλύψουν το επιθετικό κενό της επίθεσης.

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είπε: «Είναι πολύ θετικό για την ομάδα μου, με την έννοια ότι ο Βόλος εδώ και πολλά χρόνια έχει περάσει στην ποδοσφαιρική αφάνεια. Έλειπε μία ομάδα που να πρωταγωνιστεί και τώρα γίνεται αυτό και είναι θετικό όχι μόνο για τον Βόλο αλλά και για την Β’ Εθνική. Στο παρελθόν υπήρχε η “συμμορία συγγενών και φίλων” η οποία είχε φέρει 11 ομάδες από την Αθήνα στην Α’ Εθνική. Είχα βάλει και εγώ το χεράκι μου σε αυτό».

Για τις ομάδες της επαρχίας και τη μάχη της κορυφής στη Β’ Εθνική, τόνισε: «Κατ’ αρχήν καμία ομάδα δεν πήρε το πρωτάθλημα ή έπεσε κατηγορία από το χειμώνα. Η Κέρκυρα έχει δείξει δείγματα γραφής και έχει σταθερότητα. Η Κέρκυρα, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ είναι οι ομάδες της επαρχίας που κατά την προσωπική μου άποψη θα παλέψουν για την άνοδο. Την εξάδα θα συμπληρώσουν ο Εθνικός με τον Εθνικό Αστέρα αλλά ως εκεί. Δεν πιστεύω πως οι αθηναϊκές ομάδες έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ παίρνουν το 95% της πίττας και το υπόλοιπο ο Πανιώνιος. Δεν χωράει άλλη ομάδα από την πρωτεύουσα στη Σούπερ Λίγκα».

Για τον τεχνικό της ομάδα, Σάκη Τσιώλη, δήλωσε: «Η εκτίμηση μου είναι ότι ο προπονητής όπως και η ομάδα χρειάζονται χρόνο για να χτιστεί. Είναι δύσκολη η κατηγορία αλλά ο προπονητής και ειδικά ο Τσιώλη είναι αδικημένος. Έχει πολλές δυνατότητες αν τον αφήσεις να δουλέψει και του δώσεις ευκαιρίες. Η εύκολη λύση είναι πάντα ο προπονητής, κάτι το οποίο είναι λάθος και το πλήρωσα και εγώ πέρσι με τον Μπουμπένκο. Με τον κ Τσιώλη αρχίσαμε και θα τελειώσουμε μαζί. Κάναμε μια κοιλιά αλλά στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν, γι’ αυτό είναι και ο βασιλιάς των σπορ».

Για τις μεταγραφές ανέφερε: «Είναι γνωστό παγκοσμίως πως υπάρχει πρόβλημα στη θέση του σέντερ φορ. Εμείς έχουμε την εμπειρία και θα επιλέξουμε παίκτες έτοιμους, με εμπειρία που να γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και να έχουν αγωνιστεί σε αυτό. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με ποδοσφαιριστές από την Σλοβακία και την Αργεντινή, όπου έχουν σταματήσει τα πρωταθλήματά τους εδώ και δύο μήνες και θα χρειαστούν χρόνο για να εγκλιματιστούν εδώ. Έχουμε κάνει πρόταση σε 3-4 επιθετικούς, μεταξύ αυτών οι Σολάκης, Σουλτανίδης και Καούνος και μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε πάρει έναν, ενώ θέλουμε και δεύτερο φορ. Ο Καπάνταης προέρχεται από τραυματισμούς και σφίγγει τα δόντια σε κάθε ματς. Χθες έπαιξε με ένεση. Έχει εμπειρία, ποιότητα και προσωπικότητα την οποία χρειαζόμαστε σε αυτήν την κατηγορία».

Για το αν μπορούν να ισοσκελιστούν τα έσοδα με τα έξοδα στην κατηγορία, ξεκαθάρισε: «Είναι πολύ δύσκολο να ισοσκελιστούν τα έξοδα με τα έσοδα στη Β’ Εθνική. Αν θέλει μία ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό θα πρέπει ο πρόεδρος, ο μεγαλομέτοχος και το υπόλοιπο συμβούλιο να βάλουν βαθειά το χέρι στη τσέπη. Τα έσοδα στην κατηγορία είναι τα ίδια για όλες τις ομάδες. Άντε να έχει μία ομάδα 150 με 200 χιλιάδες παραπάνω από χορηγίες και τοπική κοινωνία. Φέτος άρχισε η χρονιά και έχουμε προγραμματίσει το μπάτζετ και το που θα φτάσουμε. Είμαστε πολύ καλά διοικητικά και υπάρχει ηρεμία. Δεν πρόκειται να προκύψει πρόβλημα στον οικονομικό τομέα και δεν αφήνουμε την εταιρία να εκτεθεί. Όλα έχουν μπει σε μια σειρά και όλα στο Βόλο είναι νοικοκυρεμένα και σε αυτό έχουν παίξει το ρόλο τους τα μέλη του ΔΣ όπως και η συμμετοχή του κόσμου. Οι χορηγίες έχουν αυξηθεί γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσω της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES