4 Ιαν 2010

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ


 Ο Αναστασιάδης αμύνεται

 


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1-1 
Γκόλ: 12' Παλαιολόγος σουτ - 21' Λουρένσο κεφ
Στο 90+1' οριζόντιο δοκάρι ο Γιαννιτσανάκης
Παναιτωλικός (Σίνισα Γκόγκιτς): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς (80' Μανίκας), Αναστασιάδης, Μόρετς, Δέντσας, Λόπεζ (66' Μπελεβώνης), Χρυσάφης (57' Ζουρούδης), Γκούρμα, Μπαϊκαρά, Μουμίν.
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Βενέτης, Ρεπερνέ (73' Μακρυδημήτρης), Παρασκευαϊδης, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Ιωάννου, Λουρένσο (80' Τσίγκας), Γιαννιτσανάκης, Λαμπρόπουλος (61' Φλαβίνιο), Μπερνς.
ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Σέγκος Γ. ΕΠΣ Εύβοιας
ΒΟΗΘΟΣ: Πάνος Γ. ΕΠΣ Εύβοιας
ΒΟΗΘΟΣ: Χαρίτος Ν. ΕΠΣ Αθηνών
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αναστασιάδης - Κοντοδήμος, Μπερνς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Κέρκυρα, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο κατάμεστο γήπεδο του Αγρινίου. Στο δια ταύτα, οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 12' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Παλαιολόγου. Ωστόσο, η αντίδραση του ΑΟΚ ήταν άμεση αφού στο 21' ο Λουρένσο με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπερνς έφερε το ματς στα ίσα. To παιχνίδι διατήρησε τον καλό του ρυθμό με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ της νίκης. Η πιο σημαντική ευκαιρία, πάντως, ανήκε στην Κέρκυρα, που στάθηκε άτυχη στο 90+1' όταν το σουτ του Γιαννιτσανάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μανιάτη.
* Δεκαπέντε λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι φίλοι των γηπεδούχων έχουν κατακλύσει το γήπεδο του Παναιτωλικού! Αξίζει να αναφέρουμε ότι περίπου 150 οπαδοί της Κέρκυρας ταξίδεψαν στο Αγρίνιο, με σκοπό να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδα. Στο μεταξύ, η ομάδα Νέων του Παναιτωλικού νωρίτερα γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 από την αντίστοιχη της Κέρκυρας. 




 
Στη σέντρα η Κέρκυρα μετά το 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES