24 Ιουν 2010

«Μας καλύπτει η ΑΕΚ»

«Μας καλύπτει η ΑΕΚ»Σαφή προτίμηση να αγωνιστεί στην ΑΕΚ έναντι της Μπενφίκα, όπου δύσκολα θα έχει χρόνο συμμετοχής, δείχνει ο Μάρκος Αλόνσο, όπως δήλωσε στη «SportDay» ο πατέρας του. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έκανε τις δηλώσεις που φιλοξένησε η ισπανική «AS» και σύμφωνα με τις οποίες ο γιος του θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα των «αετών» της Λισαβόνας.

«Η πρόταση της ΑΕΚ είναι ικανοποιητική. Αν τα βρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης η ΑΕΚ, θα έρθει γιατί τον καλύπτει αγωνιστικά. Σε αυτή την ηλικία θέλει να παίζει και η ΑΕΚ τού προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Εξήγησα στον Χόρχε Βαλντάνο (τεχνικός διευθυντής Ρεάλ) πως ο Μάρκος δεν θέλει να πάει στην Μπενφίκα, γιατί εκεί δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να παίζει. Δεν γνωρίζω αν και πότε η ΑΕΚ θα υποβάλλει επίσημη πρόταση στη Ρεάλ, αλλά υποθέτω ότι θα το κάνει, από τη στιγμή που μας έχει προσεγγίσει με συγκεκριμένη προσφορά», τόνισε ο… πατήρ Αλόνσο, που επιβεβαίωσε ότι του έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την «Ένωση» ο Βασίλης Τσιάρτας, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Σεβίλλη.

Η Ρεάλ φέρεται να αξιώνει 2 εκατ. ευρώ για τον 19χρονο αριστερό μπακ, αλλά στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως και με τη βοήθεια του πατέρα του θα ρίξουν κάτω από το 1 εκατ. ευρώ τις απαιτήσεις της «βασίλισσας». Ο Χόρχε Βαλντάνο μιλώντας στη «SportDay» τόνισε πως «… γνωρίζουμε ότι ο παίκτης έχει πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά νομίζω πως αυτή τη στιγμή η ελληνική ομάδα δεν έχει πιθανότητες να τον αποκτήσει. Όλα πάντως είναι ανοικτά».

«Να σταματήσουν τα ψέματα…»

«Ο Ντιόπ δεν χαρίζεται, πωλείται. Δεν ξέρω τι λέγεται και τι γράφεται στην Αθήνα, αλλά είναι καιρός να σταματήσουν τα ψέματα», δήλωσε στο «Goal» ο γενικός διευθυντής της Πόρτσμουθ, Ανδρέας Ανδρονίκου. Όμως την ίδια ώρα στις τάξεις της ΑΕΚ εμφανίζονται πολύ αισιόδοξοι πως μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα αποκτήσουν τον 32χρονο Σενεγαλέζο μέσο από την Πόρτσμουθ, χωρίς μάλιστα να αποζημιώσουν την αγγλική ομάδα. Εναλλακτική λύση για τη θέση του αμυντικού χαφ είναι ο Βέρο Σάλατιτς. Ο 24χρονος Βόσνιος κοστολογείται 1 εκατ. ευρώ από την Γκρασχόπερς, ενώ το κασέ του φτάνει τις 600.000 ευρώ.

Ακόμη καμία πρόταση

Ούτε η ρωσική Ανζχί, ούτε κάποια άλλη ξένη ομάδα, ούτε καν ο Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός έχουν καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Νάτσο Σκόκο μέχρι στιγμής. Παράλληλα δεν έχει υπάρξει προσφορά και για τους Ράφικ Τζεμπούρ και Ίσμαελ Μπλάνκο. Αν δεν προχωρήσει κάποια από τις τρεις αυτές περιπτώσεις, δύσκολα θα γίνει άλλη μεταγραφή πλην του μεσοαμυντικού, του αριστερού μπακ και του Τραϊανού Δέλλα (που πιθανότατα τελικά θα επιστρέψει) στην «Ένωση».

Αναμονή για Μπενάιζες

Η πρόταση της διοίκησης της ΑΕΚ στον Άλμπερτ Μπενάιζες για να αναλάβει τις ακαδημίες του συλλόγου είναι ανοικτή, αλλά όπως δήλωσε ο εκ των υπευθύνων των τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα στη «SportDay», περιμένει τις αποφάσεις της νέας διοίκησης προτού απαντήσει. «Ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, αναλαμβάνει την προεδρία την 1η Ιουλίου και τότε θα γνωρίζω αν θα κάνει αλλαγές στις ακαδημίες. Έχω έρθει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΑΕΚ και του έχω πει πως θα πρέπει να περιμένω. Η διάθεσή μου δεν έχει αλλάξει απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς θεωρώ το σχέδιό της ελκυστικό, αλλά η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου και δεν μπορώ να πάρω εύκολα την απόφαση να φύγω. Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES