24 Ιουν 2010

«Πολύ σημαντικό διάστημα…»

«Πολύ σημαντικό διάστημα…»Ο Ολυμπιακός πλήρωσε πέρυσι τα λάθη στην προετοιμασία και για το λόγο αυτό Αντώνης Νικοπολίδης και Έβαλντ Λίνεν τόνισαν κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Γερμανία τη σημασία που θα έχουν για την ερχόμενη σεζόν οι προπονήσεις που θα γίνουν στο Μόναχο μέχρι τις 10 Ιουλίου.

«Στόχος μας είναι να ανακτήσουμε την πρώτη μας θέση στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Νικοπολίδης, και πρόσθεσε: «Πέρυσι υπήρχαν πολλά προβλήματα τραυματισμών και φυσικής κατάστασης, κάτι που οφειλόταν και στην προετοιμασία της ομάδας. Γι ‘ αυτό πρέπει να δουλέψουμε σωστά τις επόμενες ημέρες».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων», Έβαλντ Λίνεν. «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κάθε χρόνο θέλει το πρωτάθλημα. Η ομάδα πέρυσι έχασε πολλούς παίκτες από τραυματισμούς, ενώ αποχώρησαν κάποιες εμβληματικές προσωπικότητες, όπως ο Τζόρτζεβιτς, ο Κοβάσεβιτς και ο Γκαλέτι. Πρέπει να δουλέψουμε σωστά στην προετοιμασία για να θέσουμε τις βάσεις για την ερχόμενη σεζόν», τόνισε.

Ο Γερμανός προπονητής δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Μπενάρ Κουμόρτζι. «Φυσικά και μπορεί να ταιριάξει στην ομάδα», είπε, αλλά στη συνέχεια πρόσθεσε με δόση χιούμορ. «Εσείς οι δημοσιογράφοι είστε μάλλον πιο καλά ενημερωμένοι από μένα. Μάλλον θα πρέπει να παρακολουθώ ποια ονόματα γράφετε για να δω μήπως μου αρέσει και μένα κάποιος από αυτούς τους παίκτες».

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι εξής 26 παίκτες: Ν. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ρουγκάλας, Κρητικός, Φετφατζίδης, Βάντερσον, Βασιλόγιαννης, Βαλεριάνος, Ρ. Μπράβο, Ντάρμπισαϊρ, Επστάιν, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Μέγιερι, Μιραλάς, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Νικοπολίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ντιόγκο, Ντουντού, Σοϊλέδης και Ζαϊρί. Οι Έλληνες διεθνείς, που επέστρεψαν το πρωί της Πέμπτης στην Αθήνα μετά τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ, θα έχουν ολιγοήμερη άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES