24 Ιουν 2010

Κάτι τρέχει με τον Κάμπορα…

Κάτι τρέχει με τον Κάμπορα…Την περίπτωση του Χαβιέρ Κάμπορα φέρονται να εξετάζουν στον ΠΑΟΚ. Αν και ο Αργεντινός έλυσε τη συνεργασία του με τον Άρη, εκείνος εμφανίζεται θετικός να μείνει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο 30χρονος επιθετικός έριξε «γέφυρες» προς την πλευρά του ΠΑΟΚ τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του Κάμπορα παίκτη προσπάθησε να διερευνήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο». Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, στον ΠΑΟΚ έχει «παγώσει» κάθε μεταγραφική κίνηση.

Πάντως, οι «ασπρόμαυροι» εκτιμούν τα προσόντα του Κάμπορα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να προχωρήσουν για την απόκτησή του. Υπενθυμίζεται ότι με τη φανέλα του Άρη αγωνίστηκε 31 φορές και πέτυχε συνολικά 18 γκολ.

Έρχεται και πιάνει δουλειά

Την ερχόμενη Τρίτη θα έρθουν ο Μάριο Μπερέτα και οι συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη, αφού την Τετάρτη θα ξεκινήσει η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Η φετινή προετοιμασία του «Δικεφάλου» ξεκινάει στις 30 Ιουνίου και στις 27 ή 28 Ιουλίου θα δώσει το πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Σε αυτό το διάστημα ο Ιταλός χρειάζεται να μάθει τους παίκτες του, όπως και εκείνοι από την πλευρά τους τον νέο τους προπονητή.

Επίσης, ο 51χρονος τεχνικός πρέπει να μάθει τον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΟΚ και τον ρόλο κάθε ανθρώπου της ομάδας. Σε 27 ημέρες καλείται να έχει έτοιμη την ομάδα από πλευράς φυσικής κατάστασης, δουλεύοντας ταυτόχρονα το κομμάτι της τακτικής. Μάλιστα, ο Μπερέτα χρειάζεται να κρίνει τους νεαρούς παίκτες, προκειμένου να τους κρατήσει ή να τους παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES