16 Μαΐ 2010

Παρουσία Λιμπάντζη η γιορτή των Vourligans

altΤο απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΟ Κέρκυρα, η γιορτή των οργανωμένων οπαδών της κερκυραϊκής ομάδας για την άνοδο των «Φαιάκων» στη Σούπερ Λιγκ.

Παρών ο Λιμπάντζης
Σε αυτή την εκδήλωση έδωσαν το παρών, τόσο ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, Γιώργος Λιμπάντζης, όσο και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μάκης Κουλούρης, αλλά και μέλη της διοίκησης των «κυανέρυθρων». Αντιπρόσωπο του ποδοσφαιρικού τμήματος εκτελούσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λυράκης, καθώς η ομάδα είχε καταλύσει από νωρίς στο ξενοδοχείο, εξαιτίας της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πιερικό στο ΕΑΚΚ.
Αντιπροσωπεία του ΝΑΟΚ και της Σχερίας ευχαρίστησαν τους Vourligans
Το παρών επίσης στην εκδήλωση έδωσαν αντιπροσωπείες από την ομάδα πόλο του ΝΑΟΚ, όσο και από τη Σχερία, καθότι ο σύνδεσμος έχει παρακολουθήσει και ενισχύσει και τα δύο αυτά σωματεία τη φετινή περίοδο.
Για φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση πατήστε εδώ:
www.corfupress.com/bulletin/index.php

Όλο το ρόστερ στην αποστολή για τη φιέστα
Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, η προετοιμασία του ΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Πιερικό, που θα αποτελέσει και τη φιέστα ανόδου των «Φαιάκων».
Σε αυτή, ο Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αν και αρκετοί εξ αυτών δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν εξαιτίας τραυματισμών είτε τιμωριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES