16 Μαΐ 2010

Έχασε μια θέση ο Παναθηναϊκός

Στην Γαλλία η Λιόν πήρε την δεύτερη θέση και εξασφάλισε την συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League, κάτι που δεν είναι καλό για τον Παναθηναϊκό.Η ελληνική ομάδα με την πρόκριση της Λιόν έπεσε μία θέση, από την 14η στην 15η, των ομάδων που έχουν εξασφαλίσει συμμετοχή στους ομίλους.

Αυτό σημαίνει πως για να είναι το "τριφύλλι" στο 2ο group δυναμικότητας θα πρέπει μόνο μία από τις Σεβίλλη, Βέρντερ και Ζενίτ να φτάσει στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Πέραν της Λιόν, άλλη μία ομάδα εξασφάλισε θέση στους ομίλους το βράδυ του Σαββάτου και αυτή είναι η Κλουζ κατακτώντας το πρωτάθλημα Ρουμανίας.

Οι 21 από τις 22 ομάδες που παίρνουν απευθείας την πρόκριση είναι γνωστές και η 22η θα γίνει την Κυριακή και θα είναι όποια από τις Φενέρμπαχτσε και Μπούρσασπορ πάρει τον τίτλο στην Τουρκία.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως η Λιόν βρίσκεται προς το παρόν οριακά στο 1ο group δυναμικότητας, ρίχνοντας οριστικά την Ρεάλ Μαδρίτης στο 2ο, ενώ τους Γάλλους σε αυτό μπορεί να τους ρίξει μόνο η Σεβίλλη ξεπερνώντας τα προκριματικά.

Οι 22 ομάδες των ομίλων του CL:

Μπαρτσελόνα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τσέλσι
Άρσεναλ
Μπάγερν Μονάχου
Μίλαν
Ίντερ
Λιόν
Ρεάλ Μαδρίτης
Ρόμα
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Μπενφίκα
Βαλένθια
Μαρσέιγ
Παναθηναϊκός
Ρέιντζερς
Σάλκε
Σπάρτακ Μόσχας
Τβέντε
Ρουμπίν Καζάν
Κλουζ
1η Τουρκίας (Φενέρμπαχτσε)

Καμία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ

Για τον ΠΑΟΚ δεν έγινε καμία αλλαγή αναφορικά με τον πρώτο αντίπαλό του στα προκριματικά του Champions League σε σχέση με αυτά που είχαμε αναφέρει στην ανάλυση του Σαββάτου (περισσότερα ΕΔΩ).

Αυτό που άλλαξε αφορά στον δεύτερο αντίπαλό του σε περίπτωση που ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο. Συγκεκριμένα, θα είναι σίγουρα υποφήφιος αντίπαλος η Σεβίλλη, μαζί με τις Βέρντερ και Τότεναμ, ενώ απέφυγε οριστικά την Λιόν, η οποία εξασφάλισε θέση στους ομίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES