16 Μαΐ 2010

Πάρτι στην Τούμπα!

Πάρτι στην Τούμπα!Την έξοδο στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν θα γιορτάσει ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται απόψε (21:15, www.sport-fm.gr / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / Novasports 1) την ΑΕΚ στην Τούμπα, στην οποία θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι από τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας.

Στο σημερινό ματς κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Φερνάντο Σάντος, του οποίου το μέλλον στον «Δικέφαλο» είναι αβέβαιο. Οι οπαδοί της ομάδας αναμένεται να φωνάξουν συνθήματα υπέρ της παραμονής του Πορτογάλου στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος θεωρεί ότι η ομάδα την τελευταία τριετία άλλαξε επίπεδο και φέτος έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι φωνές του κόσμου για την παραμονή του Σάντος είναι το τελευταίο «όπλο» του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα έχει συνάντηση μέσα στις επόμενες 48 ώρες με τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος πρόκειται να δώσει την τελική του απάντηση.

Δεν αποκλείεται μετά το ματς με την ΑΕΚ, να πραγματοποιηθεί η καθοριστική συνάντηση του Ζαγοράκη με τον Σάντος, όμως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτή να γίνει την Δευτέρα (ή το αργότερο την Τρίτη). Εν μεταξύ, στους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο θα μοιραστούν χιλιάδες σημαίες και η ατμόσφαιρα στην Τούμπα αναμένεται κάτι παραπάνω από πανηγυρική.

Το πλάνο του Σάντος

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι αδιάφορος στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ, δεν σημαίνει ότι ο Φερνάντο Σάντος προτίθεται να χαλάσει τη συγκεκριμένη διαδικασία της Σούπερ Λίγκας. Οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν χωρίς έξι παίκτες απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία «καίγεται» για τη νίκη για να καταλάβει τη δεύτερη θέση στην ειδική βαθμολογία.

Ο Πορτογάλος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Αραμπατζή, Μαλεζά, Τσιρίλο και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμή θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Βίτολο, έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια και τον Κουτσιανικούλη. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Καρασαλίδης, Μίλιεβιτς, Φωτάκης, Εντίνιο, Σνάουτσνερ και Παπάζογλου. Εκτός έμειναν οι αδειούχοι Χαλκιάς, Κοντρέρας, Μουν και οι τιμωρημένοι Σορλέν, Φιλόμενο, και ο Βερόν, που έχει ενοχλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES