16 Μαΐ 2010

Περιμένοντας το αύριο…

Περιμένοντας το αύριο…Όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν την αντίδραση του Σωκράτη Κόκκαλη, ύστερα από τη φετινή αποτυχία της ομάδας. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ περιμένει να περάσει το σημερινό ματς, στο οποίο σε μεγάλο βαθμό θα ξεκαθαρίσει η βαθμολογική θέση της ομάδας στα πλέι οφ και πότε θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της επόμενης σεζόν.

Δεν αποκλείεται μετά το πέρας των αγώνων κατάταξης ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου να τοποθετηθεί δημόσια, όπως έχει συνηθίσει να κάνει στο τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τον κ. Κόκκαλη φαίνεται πως αποτελεί η επιλογή του προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα τη νέα σεζόν.

Κάποιοι διοικητικοί παράγοντες υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Ο νέος τεχνικός καλείται να «χτίσει» από την αρχή τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών. Στο ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχουν παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ κάποιοι άλλοι περιμένουν να δουν ποιος προπονητής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Φέτος δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, φαβορί παραμένει ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ταυτόχρονα εξετάζονται αρκετοί προπονητές. Πάντως, υπάρχει η εκτίμηση ότι οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζεται να αποκτήσουν 4-6 παίκτες το καλοκαίρι για να ενισχύσουν αισθητά το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.

«Έκπληξη» με Βαλεριάνο!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να χρησιμοποιήσει τον Γιώργο Βαλεριάνο στο αποψινό παιχνίδι με τον Άρη (19:00, www.sport-fm.gr / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / ΝΕΤ).

Ο νεαρός μέσος ενδέχεται να πάρει τη θέση του Λούα Λούα στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, αφού ο τεχνικός της ομάδα έκρινε ότι ο Κονγκολέζος φορ έπαιξε με απείθαρχο τρόπο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη. Την ίδια ώρα, ο Σέρβος «πονοκεφαλιάζει» για δύο ακόμη θέσεις της αρχικής ενδεκάδας. Μία στα χαφ (Λεντέσμα ή Στολτίδης) και μία στην επίθεση (Ντάρμπισαϊρ ή Μήτρογλου).

Ο Μπάντοβιτς αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Πάρντο και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Πάντο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ και Μπράβο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ντουντού, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Στολτίδης. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Όσκαρ, δεξί ένας εκ των Λούα Λούα ή Βαλεριάνου και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ντάρμπισαϊρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κόβατς, Ντομί, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Λεντέσμα, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης και Μήτρογλου. Εκτός έμειναν οι Νικοπολίδης, Λεονάρντο, Ντιόγο, Ζαϊρί, Ντάτολο, Τοροσίδης, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος και Γκαλέτι.

Μπάντοβιτς: «Όλοι φταίμε»!

Το σύνθημα για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ έδωσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στους παίκτες του Ολυμπιακού.

«Είμαστε όλοι υπεύθυνοι που δεν πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέση από την αρχή της χρονιάς. Πιστεύω ότι το έχετε καταλάβει. Τώρα ήρθε και η αποτυχία στα πλέι οφ. Δεν χρειάζεται να σας πω τι πρέπει να κάνετε στα δύο παιχνίδια. Να σώσουμε ό,τι μπορούμε και να βγούμε δεύτεροι στα πλέι οφ», τόνισε ο 41 ετών τεχνικός και πρόσθεσε:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να τελειώσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Για αυτό θέλω όσοι παίξουν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES