10 Μαΐ 2010

Αυτό ήταν ΑΕΚ!

Αυτό ήταν ΑΕΚ!Ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ, την επομένη της νίκης (4-2) επί του Άρη στο ΟΑΚΑ. Στο χθεσινό ματς οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να κάνουν μία επική ανατροπή, παρά το γεγονός ότι είχαν μείνει με εννέα παίκτες από το 53ο λεπτό της αναμέτρησης. Η «Ένωση» παρέμεινε ζωντανή στο κόλπο της εξόδου στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν, αλλά χρειάζεται να νικήσει στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ και ταυτόχρονα να έχουν απώλειες οι υπόλοιποι.

Τα συγχαρητήρια της διοίκησης

Μετά το τέλος του ματς ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Κοσμάτος, και τα μέλη του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Καπετανάκης, Δημήτρης Καψής πήγαν στα αποδυτήρια για να συγχαρούν τους παίκτες και τον Μπάγεβιτς για την εμφάνιση και φυσικά την ανατροπή. Παρότι ο Σταύρος Αδαμίδης βρέθηκε στο γήπεδο, δεν πήγε στα αποδυτήρια, αφού επέλεξε να τηλεφωνήσει στον γενικό αρχηγό Βασίλη Δημητριάδη και του ζήτησε να μεταφέρει και τα δικά του συγχαρητήρια στους παίκτες.

Από την πλευρά του, τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», Αρναρ Γκρέταρσον, τόνισε (κατά την έξοδο του από το ΟΑΚΑ): «Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Φανταστικό ματς για την ΑΕΚ. Ηταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Επιστρέφει ο Μανωλάς

Λόγω κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, ο Κώστας Μανωλάς δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό ματς με τον Άρη. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός είχε πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο το Σάββατο και χθες το πρωί διαπιστώθηκε πως η συμμετοχή του ήταν αδύνατη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός 18άδας και ο νεαρός παίκτης αναμένεται να επανέλθει στην ενδεκάδα την Τετάρτη, στο ματς με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Προχώρησε για Μουλεμό

Πρόταση στον Λαντρί Μουλεμό κατέθεσε χθες η ΑΕΚ. Ο 24χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος από τη Σταντάρ Λιέγης και φαίνεται ότι βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα της «Ένωσης», η οποία επισημοποίησε το ενδιαφέρον της. Ο Βέλγος είχε μιλήσει πριν από μερικές ημέρες Αρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος γνωρίζει ότι αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Μουλεμό βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Άντερλεχτ (από το Βέλγιο), της Γουίγκαν, της Γουέστ Μπρομ, της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (από την Αγγλία), Τραμπζονσπόρ (από την Τουρκία) και κάποιων γερμανικών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES