10 Μαΐ 2010

Μπήκε σε περιπέτειες!

Μπήκε σε περιπέτειες!Προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό, την επομένη της ήττας (1-0) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι Πειραιώτες μπήκαν σε περιπέτειες και τώρα αποτελεί μονόδρομος η νίκη στον μεθαυριανό αγώνα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ και να πάρουν το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Μόνο νίκη

Τα πράγματα είναι απλά για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναζητήσουν μόνο νίκη στο Καραϊσκάκη για να έχουν το «πάνω χέρι» σερ περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία των πλέι-οφ.

Και αυτό διότι μετά την ήττα στην Τούμπα με 1-0, οι Πειραιώτες ακόμη και με νίκη με το ίδιο σκορ στο Φάληρο υπερτερούν του Δικεφάλου στο τρίτο κριτήριο.

Αναλυτικά τα κριτήρια για την βαθμολογία των πλέι-οφ:
1. Οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια στα πλεϊ-οφ
2. Η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια στα πλεϊ-οφ
3.Η κατάταξη στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος


«Μπλέξιμο» με Τοροσίδη!

Ο Βασίλης Τοροσίδης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος παίκτης θα απουσιάσει σε ένα από τα τρία εναπομείναντα ματς των πλέι οφ. Ωστόσο, υπάρχει ένα ερωτηματικό όσον αφορά την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

Όπως έχει τονίσει η FIFA, οι διεθνείς θα πρέπει να έχουν αποδεσμευτεί από τους συλλόγους στους οποίους αγωνίζονται και να έχουν ενταχθεί στις εθνικές ομάδες μέχρι τις 17 Μαΐου, όμως τα πλέι οφ είναι προγραμματισμένα να τελειώσουν στις 19 του μήνα.

Έτσι υπάρχει πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν γνωρίζει τι θα γίνει και πότε είναι καλύτερο να δηλώσει ότι θα απουσιάσει ο διεθνής μπακ-χαφ. Πάντως, στη διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα βρίσκεται ο Ντουντού την ερχόμενη Τετάρτη. Ο Βραζιλιάνος μέσος εξέτισε την πρώτη (από τις δύο) ποινή της τιμωρίας του και θα παίξει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

* Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «News of the World», η Μάντσεστερ Σίτι εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 4 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Επίσης, το δημοσίευμα γράφει πως ο νεαρός παίκτης βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Είδε τον Φοφανά

Τον αγώνα Στρασβούργο-Χάβρη (1-1) παρακολούθησε την Παρασκευή ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, όπως γράφει η εφημερίδα «ΦΩΣ». Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού φέρεται να «τσέκαρε» τον Γουεϊντά Φοφανά, ο οποίος είναι μέσος και αγωνίζεται στη Χάβρη. Είναι μόλις 19 ετών (16/05/1991) και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, αφού παρότι είναι η πρώτη του σεζόν σε κάποιον επαγγελματικό σύλλογο έχει 29 συμμετοχές (στις 20 βασικός) και σκόραρε δύο φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES