10 Μαΐ 2010

Η τελευταία εμφάνιση;

Η τελευταία εμφάνιση;Η Βολίδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Θεσπρωτό ενώ παραμένει μετέωρη η παρουσία της στο επόμενο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Το καμάρι της Κέρκυρας, η Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδας 2009 Βολίδα, που έκανε περήφανους όλους τους Κερκυραίους, στηριζόμενη σε νέα παιδιά μόνο από το νησί, την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Καστελλάνων, ίσως να έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι στο περιβόητο περιφερειακό πρωτάθλημα αφού σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση της. Οι βασικοί λόγοι είναι η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των κατοίκων του Δήμου Αχιλλείων και η κακή μεταχείριση που έδειξαν όλοι οι φορείς.
Στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό η Βολίδα ήταν ανώτερη της ομάδας της Ηγουμενίτσας αλλά παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 2-2.
Το θέμα είναι όμως, ότι σε ένα παιγνίδι που δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο διαιτητής από τα Γρεβενά φρόντισε να γίνει ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιδιώκει ο συγκεκριμένος να κατακτήσει τον συγκεκριμένο ρόλο. Κατάφερε με την άθλια συμπεριφορά του να εκνευρίσει τους πάντες, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ένταση του αγώνα, να γίνει ιδιαίτερα σκληρός με αποκορύφωμα τις δύο κόκκινες κάρτες που έβγαλε στο τέλος του παιχνιδιού στους Πετρόγιαννη – Ζάχο.
Ο Θεσπρωτός προηγήθηκε στο σκορ όταν ο Ζάχος στο 61΄ προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αυτή όμως κόντραρε στον Παπά Σπ., καταλήγοντας στα δίχτυα του. Δυο λεπτά αργότερα ο Σπ. Σπίνουλας με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Στο 72΄ ο Παπάς Δ. με πλασέ πάνω στην κίνηση εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τόρη και έκανε το 1-2. Ο Τόρης όμως κατέβασε την μπάλα με το χέρι, χωρίς όμως ο ρέφερι να δώσει φάουλ. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Στρατηγός με σουτ ισοφάρισε για τη Βολίδα. Ο διαιτητής δεν έδωσε δυο καθαρά πέναλτι στην κερκυραϊκή ομάδα και πιο συγκεκριμένα στους Μοναστηριώτη και Πετρόγιαννη.
Διαιτητές: Τσέτσιλας, Βλαχάκης, Σιουμπούρα (Γρεβενών)
ΒΟΛΙΔΑ: Ζάχος, Μεσημέρης, Κονισπολιάτης (46΄ Σπίνουλας Σπ.), Πάγκαλης, Λυκόκας (27΄ Στρατηγός), Δούσης, Αρμένης, Πετρόγιαννης, Σουπιώνης (72΄ Σκολαρίκης Κ.), Σκολαρίκης, Μοναστηριώτης.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Βενέτης, Γόγολος, Παππάς Δ. (86΄ Στέφος Β.), Μπάρκας, Παππάς, Παππάς Σπ., Παππάς Α., Κάλλος (62΄ Μουρούχτης), Παληογιάννης, Τόρης, Σιάνης (71΄ Στέφος Π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES