27 Μαΐ 2010

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίαςΜε την διαιτησία των δύο αγώνων για τα πλέι οφ τα έχουν στον ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης, δεν κατάφερε να επικρατήσει τόσο του Πιερικού, όσο και του Πανσερραϊκού και αυτό είναι λόγω "λαθών" της διαιτησίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:

"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει το "διαιτητικό έγκλημα" που έγινε χθες στο γήπεδο της ομάδας μας, στον αγώνα που έδωσε με αντίπαλο την ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Σε όλη την διάρκεια των 34 αγώνων της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ποτέ δεν ασχολήθηκε με την διαιτησία. ΠΟΤΕ η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν προσπάθησε να μεταφέρει τις ευθύνες της στο θεσμό που λέγεται διαιτησία.

ΚΑΙ έχει ακολουθήσει την προαναφερόμενη τακτική γιατί συνεχίζει και πιστεύει ότι ο θεσμός που λέγεται διαιτησία είναι ιδιαίτερα σημαντικός για το ποδόσφαιρο και όλοι έχουν υποχρέωση να τον προστατεύουν.

ΤΑ μέλη της διοίκησης πήραν την απόφαση να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο γιατί πιστεύουν ότι πρέπει να έλθουν καλύτερες ημέρες στο λαοφιλέστερο και στη χώρα μας σπορ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως υπάρχουν κάποια κέντρα που λειτουργούν έξω από τους αγωνιστικούς χώρους και φροντίζουν να προσχεδιάζουν τα τελικά αποτελέσματα. ΕΙΝΑΙ λυπηρό, αλλά αυτό που έχει γίνει στους δύο πρώτους αγώνες που έχει δώσει η ομάδα μας στη διαδικασία των play-offs δεν έχει προηγούμενο.

Από τα "λάθη" της διαιτησίας η ομάδα μας δεν κέρδισε στη Κατερίνη. Από τα "λάθη" της διαιτησίας υποχρεώθηκε σε ήττα στην έδρα μας. Η διαιτησία είναι αυτή που μόλις έφθασε χθες στο γήπεδο μας έκανε παράπονα γιατί δεν υπήρχε αστυνομία στους γύρω δρόμους και δεν ήξεραν από πού να έλθουν στο χώρο των αποδυτηρίων.

Η διαιτησία είναι αυτή που έδειξε σχολαστικότητα για ανύπαρκτα πράγματα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Η διαιτησία είναι αυτή που χωρίς λόγο και αιτία φρόντισε να ξεσηκώσει τον οργή των φιλάθλων με την απαράδεκτη συμπεριφορά της γιατί δεν ήθελε ποτέ η ομάδα μας να έχει ρυθμό στο παιχνίδι της.

Η διαιτησία με επιστημονικό, αλλά ταυτόχρονα πανέξυπνο και "επαγγελματικό τρόπο" διέκοπτε τον αγώνα, χωρίς ποτέ να θυμηθεί ότι για τις άσκοπες καθυστερήσεις ο κανονισμός προβλέπει την χρήση των κίτρινων καρτών στους παραβάτες. Η διαιτησία αν και δεν υπήρχε κόρνερ στο 78ο επέμενε ότι έπρεπε να κτυπηθεί για να σημειώσουν οι αντίπαλοι μας το μοναδικό τους τέρμα.

ΜΠΟΡΕΙ η διαιτησία με τις αποφάσεις της και τα "λάθη" της να διαμόρφωσε τα αποτελέσματα στους δύο πρώτους αγώνες που έδωσε η ομάδα μας, όμως η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ παραμένει πιστή στις αρχές της και αφήνει την συμπεριφορά που δείχνει στη κρίση της φίλαθλης κοινής γνώμης".

Καταδικάζει τα επεισόδια

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΟΦΗ με νέα ανακοίνωση ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για το εντυπωσιακό παρών που έδωσαν στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ενώ καταδικάζει τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο τέλος της αναμέτρησης.

"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κόσμο γιατί ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έγινε και βοήθησε τα μέγιστα την προσπάθεια της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά που έδειξε μια μικρή μειοψηφία των φιλάθλων σε βάρος των παικτών της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα. Τέτοιες ενέργειες δεν βοηθούν τον ΟΦΗ.

Απομένουν 4 αγώνες για να κλείσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της φετινής περιόδου και ΟΛΟΙ θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στο προπονητή και στους παίκτες μας. Η ομάδα μας μπορεί και πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες κι αυτό είναι υπόθεση όλων", ανέφερε η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES