27 Μαΐ 2010

Έγγραφη πρόταση Μαρινάκη για την ΠΑΕ

Έγγραφη πρόταση Μαρινάκη για την ΠΑΕΤην Τετάρτη η "ερυθρόλευκη" διοίκηση ζήτησε μέσω ανακοίνωσης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την ΠΑΕ αν ενδιαφέρεται πραγματικά και εκείνος μια μέρα αργότερα το έκανε πράξη.


 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πειραιώτης εφοπλιστής κατέθεσε την Πέμπτη, έγγραφη πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, στην διοίκηση του Ολυμπιακού και περιμένει απάντηση.

Συγκεκριμένα, η πρόταση έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στα χέρια του Σωκράτη Κόκκαλη που βρίσκεται στην Αθήνα και έτσι αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποσοστό των μετοχών που θέλει και τα χρήματα που σκέφτεται να βάλει στην ΠΑΕ, όμως υπάρχει μια φήμη... Σύμφωνα μ' αυτή, αλλά και με όσα προκύπτουν από ανθρώπους που είναι δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο εφοπλιστής είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να προσφέρει περίπου 45 με 50 εκατομμύρια ευρώ για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Η επιστολή πάντως δεν αναφέρει μόνο για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, καθώς γίνεται λόγος και για την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου προπονητή.

Πάντως είναι ξεκάθαρο πως ο Πειραιώτης εφοπλιστής θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσει με τον Σωκράτη Κόκκαλη, κάτι που έκανε γνωστό και μέσω της επιστολή τους.

Όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν πλέον σ' ότι αφορά στα διοικητικά του Ολυμπιακού, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος, έκανε το... χατίρι της ΠΑΕ και έστειλε την διοίκηση την πρόταση του, επισημοποιώντας μ' αυτό τον τρόπο την διάθεσή του να ασχοληθεί με τα κοινά της ομάδας.

Αυτό σημαίνει πως οι διοικούντες του Πειραϊκού συλλόγου δεν μπορούν να έχουν κάποιο... παράπονο και απλά πρέπει να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά στην συγκεκριμένη πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις τρέχουν και αναμένεται να έχουμε σύντομα νέα για την ενασχόληση του Πειραιώτη εφοπλιστή με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES