27 Μαΐ 2010

Ανοίγει τα χαρτιά του, ο «Σάλπι»!

Ανοίγει τα χαρτιά του, ο «Σάλπι»!Ο Δημήτρης Σαλπίγγιδης σε σημερινή συνέντευξη Τύπου διευκρίνισε πως θα γνωστοποιήσει το που θα συνεχίσει την καριέρα του πριν την έναρξη του φετινού Μουντιάλ. Για την Εθνική ομάδα, το Μουντιάλ αλλά και την καριέρα του μίλησε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο διεθνής άσος μίλησε για:

Την προετοιμασία: Είναι πολύ ευχάριστο το κλίμα. Είναι πολύ καλές οι εγκαταστάσεις, που είναι γνώριμες σ' εμάς. Έχουμε ξανάρθει εδώ. Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά. Δώσαμε και ένα φιλικό με την Βόρεια Κορέα, που είναι στο ίδιο στιλ με την Νότια Κορέα, όπου βγάλαμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούμε.

Τον πρώτο αγώνα του Μουντιάλ με την Νότια Κορέα: Θα είναι ένα διαφορετικό ματς αυτό με την Νότια Κορέα από εκείνο με την Βόρεια. Δεν είναι ίδιες ομάδες και εμείς δεν θα παρουσιαστούμε όπως ήμασταν τότε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην ανάπτυξή μας και την τακτική μας.

Το αν έχει σημασία να σκοράρει κατά των Νότιων Κορεατών, όπως είχε κάνει στον αγώνα με την Ουκρανία: Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Σε ότι έχει να κάνει με μένα, δεν μετράει το ποιός θα βάλει το γκολ. Για εμάς είναι σημαντικό το να νικήσουμε στον εναρκτήριο αγώνα.

Τον όμιλο και το Μουντιάλ: Στον όμιλό μας είναι όλα ανοιχτά. Το μόνο ξεκάθαρο φαβορί είναι η Αργεντινή.

Την Εθνική ομάδα: Η Εθνική έχει ήδη κάνει μεγάλα άλματα. Είμαστε ήδη σε ένα μεγάλο ραντεβού. Είμαστε ξανά σε ένα Παγκόσμιο μετά από 16 χρόνια.

Το τι στιλ ομάδας είναι η Εθνική και τι στοιχεία πρέπει να δείξει: Εμείς δεν είμαστε μία ομάδα μεγάλων αστέρων, όπως η Βραζιλία. Ούτε είμαστε μία ομάδα με την ποιότητα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Είμαστε μία ομάδα συνόλου που βγάζουμε μαχητικότητα μέσα στο γήπεδο.

Σε αυτό το Μουντιάλ θα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε ματς. Όλα ξεκινούν από την άμυνα, όμως θα πρέπει να έχουμε και καλή επίθεση. Έχουμε παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε συνολικά για να σκοράρουμε. Και αυτό γιατί οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σου κάνει την ζημιά.

Το πόσο σημαντική είναι η πρόκριση σε χαλεπούς οικονιμικούς καιρούς και το αν θα το χαρούν οι παίκτες: Μία ενδεχόμενη πρόκριση θα είναι ένα καλό σημάδι για τους δύσκολους αυτούς καιρούς. Θα δώσουμε χαρά στους Έλληνες. Μία αισιοδοξία και μία θετική αύρα σε τέτοιους καιρούς. Εμείς έχουμε πει ότι θα πάμε το χαρούμε. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και μακάρι να έρθει η πρόκριση. Εμείς θέλουμε να έχουμε μία πολύ καλή παρουσία στο Μουντιάλ.

Το τι θα γίνει με την καριέρα του: Αυτήν την στιγμή είμαι επικεντρωμένος στην Εθνική ομάδα και το πως θα την βοηθήσω. Μετά θα δούμε.

Το αν θα γνωστοποιηθεί το που θα συνεχίσει μετά το Μουντιάλ: Νομίζω πως όχι. Θεωρώ πως θα γίνει πριν το Μουντιάλ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα αναφέρει το που θα συνεχίσει την καριέρα του την άλλη Παρασκευή ή το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES