24 Απρ 2010

Με Νίνη για το νταμπλ

Με Νίνη για το νταμπλ Φανέλα βασικού στον Σωτήρη Νίνη και όχι στον Γιώργο Καραγκούνη αναμένεται να δώσει στον αποψινό (20:30-Αlpha) τελικό του Κυπέλλου Hellas Online o Νίκος Νιόπλιας. O προπονητής του Παναθηναϊκού θα προτιμήσει να ξεκινήσει τον 20χρονο μέσο αντί του «Κάρα», καθώς ο δεύτερος φαίνεται να μην είναι 100% έτοιμος. Πάντως ο Καραγκούνης είναι βέβαιο πως θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ματς. Με 4-2-3-1 θα παραταχθούν οι πρωταθλητές. Μέγα πάθος για νταμπλ.

Ο Σωτήρης Νίνης προπονήθηκε κανονικά τόσο την Πέμπτη όσο και χθες, στην τελευταία προπόνηση πριν τον μεγάλο τελικό και έτσι έδειξε στον Νίκο Νιόπλια πως είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί. Από την άλλη, ο Γιώργος Καραγκούνης ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, την οποία και ξεπέρασε, αλλά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» φαίνεται πως θα προτιμήσει να τον αφήσει στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του τελικού.

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν με σύστημα 4-2-3-1 και με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, τους Βύντρα και Σπυρόπουλο στα άκρα, τον Κατσουράνη και τον Καντέ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έχοντας μπροστά τους τον Σιμάο και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Νίνης θα κινείται μπροστά τους ελεύθερος, ενώ δεξιά θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και αριστερά ο Σεμπάστιαν Λέτο. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και τους εξήγησε το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να κατακτήσει αυτό το Κύπελλο. «Είστε καλύτεροι και πρέπει να το αποδείξετε στο γήπεδο» ήταν το μήνυμα του Νίκου Νιόπλια προς τους παίκτες, με πολλούς από τους οποίους είχε τετ α τετ μετά την προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES