24 Απρ 2010

ΠΑΟΚ: Φιλική ισοπαλία με Πανθρακικό

ΠΑΟΚ: Φιλική ισοπαλία με ΠανθρακικόΙσόπαλος 1-1 με τον Πανθρακικό ήρθε ο ΠΑΟΚ, σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Τούμπας. Για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πρόσωπα ενόψει του πρώτου αγώνα των πλέι οφ, άνοιξε το σκορ στο 27’ ο Λίνο, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 60’ με τον Ρομπέρ.

Ο Σάντος χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο τους: Χαλκιά, Μαλεζά, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Βιτόλο, Γκαρσία, Λίνο, Ιβιτς, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο αγωνίστηκαν οι: Γλύκος, Αραμπατζής, Μουν, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σαβίνι, Βερόν, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Εντίνιο, Παπάζογλου, Φιλομένο.

Στην αντίπερα όχθη ο Παύλος Δεμιτζάκης ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Βρονταράς, Κανωτίδης, Σακελλαρίου, Χαριτωνίδης, Ιασωνίδης, Λόπες, Ολίσε, Γωνιάδης, Καζάκης, Ρομπέρ και Πέντσας, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ταίρης, Σταματόπουλος, Τζόκιτς, Καρτσαμπάς, Παπαδόπουλος, Πιθαρούλης, Μουνάφο, Εφραιμίδης, Ερκάν, Στόικος και Καζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES